Wilma van Kreuningen

Medisch Pedicure

Ik ben Wilma en drie jaar geleden heb ik een carrière switch gemaakt van de Mode via Nagelstyling naar de basis Pedicure en nu ook Medisch Pedicure. Ik houd van voeten in al zijn of haar facetten. Ik blijf bij, d.m.v. vakliteratuur en bijscholing, om up-to-date te blijven, maar ook door de praktijk want geen één voet is hetzelfde en elke dag leer je weer. Noem mij maar een ‘vakidioot’.

Als Medisch Pedicure ben ik mij meer bewust van de risico’s die ziekten zoals bijvoorbeeld Diabetes met zich mee kunnen dragen. Uw voeten zal ik dan ook met de grootste zorgvuldigheid en aandacht behandelen. Ook overige zogenaamde risicovoeten krijgen mijn volledige aandacht om zo mee te kunnen helpen om problemen te voorkomen. Gelukkig is het ook nog steeds zo dat u bij mij welkom bent voor een extra kwaliteit moment aan uw voeten, bijvoorbeeld voor uw vakantie of gewoon omdat u het uw voeten gunt.

In deze steeds meer vluchtige wereld is het fijn om even letterlijk en figuurlijk stil te kunnen staan. Dat verdient u, maar zeker ook uw voeten, tenslotte dragen zij u elke dag weer. Mijn credo blijft net zoals in de Mode; mensen helpen en blij en tevreden naar huis te laten gaan.

Ik ben trots op dit mooie vak en zie u dan ook graag bij mij in de stoel tegemoet.