Schoonheidssalon

Optimaal ontspannen en daarna met een mooi verzorgde opgepepte huid en een lach op uw gezicht de deur uit? Dat kan bij Salon Uniek! Iedere vrouw, en natuurlijk ook iedere man, verdient een moment van rust in het drukke dagelijkse leven. U voelt zich na een behandeling heerlijk relaxed en dat is ook aan de huid te zien! Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes hebben service, kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

 

Zij doen hun werk met plezier, passie en liefde voor het vak en dat zult u als klant ook ervaren.

 

Met regelmaat volgen de schoonheidsspecialistes cursussen, workshops en bezoeken beurzen om up-to-date te blijven in de beauty en wellness branche. Een behandeling bij Salon Uniek zal hierdoor altijd prettig zijn. De schoonheidsspecialistes zullen ervoor zorgen dat zij u positief blijven verrassen!

 

Salon Uniek biedt verschillende soorten schoonheidsbehandelingen aan. Een compleet overzicht vindt u in onze prijslijst van de schoonheidssalon. Alle behandelingen worden uitgevoerd met de natuurlijke en biologische producten van Rosel Heim.

 

Samen ontspannen is ook mogelijk in onze duosalon. 

 

Graag nodigen wij u uit voor een behandeling, zodat u zelf kunt ervaren wat Rosel Heim voor u kan betekenen.

Veelgestelde vragen

Antwoorden zijn altijd makkelijker dan vragen.

Jazeker, dat is mogelijk. Wij hebben een uniek ingerichte salon waar u in alle rust en privacy met z'n tweeën tegelijk kunt geniet van een schoonheidsbehandeling of massage. U wordt dan dus tegelijk behandeld door twee schoonheidsspecialistes in dezelfde ruimte.
Met harsen worden ook de donshaartjes verwijderd waardoor je een strakker effect krijgt. Daarbij is harsen minder pijnlijk dan epileren.
Een apparaat wat waterdamp/stoom produceert. Het zorgt ervoor dat de poriën open gaan staan, zodat we daarna makkelijk de onzuiverheden kunnen verwijderen.
Ja, wij geven ook massages. U heeft de keuze uit 30 of 60 minuten. Wij bieden hotstone-, ontspanning- of sportmassage aan. Deze massages zijn ook mogelijk als duobehandeling.

Cindy Driessen

Schoonheidsspecialist en Permanente make-up specialist

Vanaf dag één van Salon Uniek ben ik werkzaam als gespecialiseerd schoonheidsspecialiste en permanente make-up specialist. Ik behandel u met passie, aandacht en zorg. Door mijn specialisatie acné, zwangerschapsmassage en wimper-extensions kan ik u veelzijdig tot dienst zijn.

Ik ben ook gespecialiseerd in Permanente make-up. Kijk onder het kopje Permanente make-up op de website om hier meer informatie over te krijgen.

Wij werken met de biologische productlijn van Rosel Heim, waar zelfs de gevoeligste huiden goed op reageren.

Ik ontmoet u graag in de ontspannende schoonheidssalon, waar ik u met een prettig gevoel en een mooie huid de deur uit laat gaan.

Daisy van de Hee

Schoonheidsspecialist

Mijn naam is Daisy. Sinds 2021 werk ik met veel plezier als schoonheidsspecialiste bij Salon Uniek! Het leukste vind ik om mijn klant heerlijk te laten ontspannen. Voel je daarom ook meer dan welkom bij mij in de stoel! Hopelijk tot snel!

Rachel Hazeleger

Topstylist en schoonheidsspecialist

Mijn naam is Rachel Hazeleger en sinds 2017 ben ik werkzaam bij Salon Uniek. Salon Uniek is een superleuk, jong en fris bedrijf. Ik vind het gaaf dat ik deel uit mag maken van dit Unieke team!

Voor mij is dit ook een Unieke werkplek, omdat ik zelf kapster en schoonheidsspecialiste ben. Zo heb ik altijd afwisselend werk en kan ik hier al mijn ideeën kwijt.

Ik vind het ook erg leuk om een gesprek aan te gaan met de klanten en hen op hun gemak te stellen in de stoel.

Niets is leuker dan een klant tevreden en blij de deur uit te zien gaan.

Ruby Lek

Schoonheidsspecialist en nagelstylist

Mijn naam is Ruby Lek, met heel veel plezier werk ik bij Salon Uniek als schoonheidsspecialist. Ik vind het leuk om de klanten lekker in de watten te leggen en er voor te zorgen dat ze ontspannen en met mooie wenkbrauwen weer naar huis gaan. Ik hoop u snel te zien in onze schoonheidssalon!

Isa Schakel

Leerling schoonheidspecialist en nagelstylist

Mijn naam is Isa, ik werk bij Salon Uniek en ik heb het heel erg naar mijn zin. Ik ben ook aan het leren voor schoonheidsspecialist en loop hiervoor stage bij Salon Uniek. Ik hoop dat ik u snel in de salon tegen kom!

Maaike van Deuveren

Schoonheidsspecialist

Mijn naam is Maaike van Deuveren, met veel plezier werk ik bij salon uniek en mag ik het team versterken als schoonheidsspecialiste.
Ik Vind het leuk om mensen in de watten te leggen en ze een verwen momentje te geven. Dat ze blij en tevreden naar huis gaan.
Hoop je snel te zien bij mij in de behandelstoel.
Liefs Maaike

Thirza Waaijenberg

Gastvrouw en leerling schoonheidspecialist

Mijn naam is Thirza Waaijenberg en werk als gastvrouw en schoonmaakster bij Salon uniek. Ook studeer ik nog aan de opleiding tot schoonheidsspecialiste en zit ik nu in mijn laatste jaar van de opleiding. Ik hoop u snel te ontmoeten bij Salon Uniek

Julia van de Koot

Nagelstylist & Brow Specialist

Mijn naam is Julia van de Koot en sinds 2018 ben ik werkzaam bij Salon Uniek als creatieve duizendpoot. Met veel enthousiasme en passie ben ik te vinden in de schoonheidssalon als Brow Specialist. Daarnaast verzorg ik als Nagelstyliste graag jouw nagels door middel van een manicure, BIAB of Gelpolish.

Graag tot ziens!

Odette Hartkamp

Leerling schoonheidspecialist

Mijn naam is Odette Hartkamp en sinds 2023 ben ik begonnen bij Salon Uniek Woudenberg. Ik zit in mijn tweede jaar van mijn opleiding als schoonheidsspecialiste. Mijn doel is om de klanten te laten ontspannen en met een mooi verzorgd gezicht de deur uit te laten gaan!