Beauty

Schoonheidssalon, permanente make-up, zonnestudio, (medisch) pedicure en Head-Spa

 

NIEUW: Head-Spa!

In Woudenberg heeft Salon Uniek sinds kort een Head-Spa.
Boek nu snel online uw afspraak.

 

Schoonheidssalon

Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes bieden u een ruim aanbod aan van behandelingen, waarbij persoonlijke aandacht, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Voor iedere wens is er een passende behandeling! In onze schoonheidssalon werken wij met de natuurlijke en biologische producten van Rosel Heim.

Naast ontspannende massages, bieden wij ook sportmassages aan waarbij zowel het spierweefsel als ook het bindweefstel wordt gemasseerd.

Samen ontspannen? Wij hebben een duo schoonheidssalon, speciaal voor een ontspannend uitje samen.

Onze schoonheidsspecialistes volgen regelmatig cursussen en workshops om op de hoogte te blijven van de laatste trends en jou te kunnen voorzien van de beste kwaliteit.

Ben je benieuwd welke behandelingen wij aanbieden? Neem gerust eens een kijkje wat wij te bieden hebben.

Meer informatie over de Schoonheidssalon

(Medisch) Pedicure

Heb je last van specifieke klachten zoals likdoorns, ingegroeide nagels, schimmel/mycose nagels, beschadigde nagels, kloven, etc? Dan kun je terecht bij onze (medisch) pedicures voor een optimale behandeling. Heb je een doorverwijzing van Podotherapie RondOm? Dan wordt de behandeling bij ons (deels) vergoed.

Meer informatie over de Medisch pedicure

 

Bruids- of gelegenheidsmake-up

Heb je een speciale gelegenheid? Salon Uniek heeft meerdere medewerkers die gespecialiseerd zijn in make-up. Regelmatig volgen zij cursussen om de nieuwste trends en technieken te beheersen.

Ben jij binnenkort de gelukkige bruid? Salon Uniek biedt een speciaal bruidspakket; een proef voor make-up plus haren opsteken én de mogelijk om op de trouwdag zelf jouw haar en make-up op locatie te komen verzorgen. Ook kunnen wij het haar en de make-up van jouw dag gasten verzorgen in onze salon maar ook op de locatie.

Ter voorbereiding op jouw speciale dag kun je uiteraard ook van tevoren terecht bij onze schoonheidsspecialiste en enkele keren zonnen in onze zonnestudio.

Wij werken met de make-up van PUNE

 

Permanente make-up

Onze permanente make-up specialiste Cindy staat voor je klaar in haar permanente make-up salon. Wil je meer informatie met betrekking tot permanente make-up? Neem dan online of telefonisch contact op voor het maken van een vrijblijvend intakegesprek. Samen met Cindy bespreek je de wensen om tot het beste resultaat te komen.

Meer informatie over Permanente make-up

Zonnestudio

U kunt bij ons in de zonnestudio zonnen onder de professionele zonnebanken van het merk Luxura.

Meer informatie over de zonnestudio

 

Veelgestelde vragen

Antwoorden zijn altijd makkelijker dan vragen.

Jazeker, dat is mogelijk. Wij hebben een uniek ingerichte salon waar u in alle rust en privacy met z'n tweeën tegelijk kunt geniet van een schoonheidsbehandeling of massage. U wordt dan dus tegelijk behandeld door twee schoonheidsspecialistes in dezelfde ruimte.
Met harsen worden ook de donshaartjes verwijderd waardoor je een strakker effect krijgt. Daarbij is harsen minder pijnlijk dan epileren.
Rosel Heim is de productlijn waar we mee werken in de schoonheidssalon. Helemaal biologisch en zonder schadelijke stoffen voor de huid.
Ja, de medisch pedicure Tineke kan een likdoorn op uw voet pijnloos verwijderen.
Ja, u kunt bij ons terecht in de zonnestudio. Wij werken zonder afspraak en u kunt gratis voor de deur parkeren.