Schoonheidssalon

Optimaal ontspannen en daarna met een mooi verzorgde opgepepte huid en een lach op uw gezicht de deur uit? Dat kan bij Salon Uniek! Iedere vrouw, en natuurlijk ook iedere man, verdient een moment van rust in het drukke dagelijkse leven. U voelt zich na een behandeling heerlijk relaxed en dat is ook aan de huid te zien! Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes hebben service, kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

 

Zij doen hun werk met plezier, passie en liefde voor het vak en dat zult u als klant ook ervaren.

 

Met regelmaat volgen de schoonheidsspecialistes cursussen, workshops en bezoeken beurzen om up-to-date te blijven in de beauty en wellness branche. Een behandeling bij Salon Uniek zal hierdoor altijd prettig zijn. De schoonheidsspecialistes zullen ervoor zorgen dat zij u positief blijven verrassen!

 

Salon Uniek biedt verschillende soorten schoonheidsbehandelingen aan. Een compleet overzicht vindt u in onze prijslijst van de schoonheidssalon. Alle behandelingen worden uitgevoerd met de natuurlijke en biologische producten van Rosel Heim.

 

Samen ontspannen is ook mogelijk in onze duosalon. 

 

Graag nodigen wij u uit voor een behandeling, zodat u zelf kunt ervaren wat Rosel Heim voor u kan betekenen.

Veelgestelde vragen

Antwoorden zijn altijd makkelijker dan vragen.

Jazeker, dat is mogelijk. Wij hebben een uniek ingerichte salon waar u in alle rust en privacy met z'n tweeën tegelijk kunt geniet van een schoonheidsbehandeling of massage. U wordt dan dus tegelijk behandeld door twee schoonheidsspecialistes in dezelfde ruimte.
Met harsen worden ook de donshaartjes verwijderd waardoor je een strakker effect krijgt. Daarbij is harsen minder pijnlijk dan epileren.
Een apparaat wat waterdamp/stoom produceert. Het zorgt ervoor dat de poriën open gaan staan, zodat we daarna makkelijk de onzuiverheden kunnen verwijderen.
Ja, wij geven ook massages. U heeft de keuze uit 30 of 60 minuten. Wij bieden hotstone-, ontspanning- of sportmassage aan. Deze massages zijn ook mogelijk als duobehandeling.

Cindy Driessen

Schoonheidsspecialiste en Permanente make-up specialist

Vanaf dag één van Salon Uniek ben ik werkzaam als gespecialiseerd schoonheidsspecialiste en permanente make-up specialist. Ik behandel u met passie, aandacht en zorg. Door mijn specialisatie acné, zwangerschapsmassage en wimper-extensions kan ik u veelzijdig tot dienst zijn.

Ik ben ook gespecialiseerd in Permanente make-up. Kijk onder het kopje Permanente make-up op de website om hier meer informatie over te krijgen.

Wij werken met de biologische productlijn van Rosel Heim, waar zelfs de gevoeligste huiden goed op reageren.

Ik ontmoet u graag in de ontspannende schoonheidssalon, waar ik u met een prettig gevoel en een mooie huid de deur uit laat gaan.

Rachel Lether

Topstylist en schoonheidsspecialist

Mijn naam is Rachel Lether en sinds 2017 ben ik werkzaam bij Salon Uniek. Salon Uniek is een superleuk, jong en fris bedrijf. Ik vind het supergaaf dat ik deel uit mag maken van dit Unieke team!

Voor mij is dit ook een Unieke werkplek, omdat ik zelf kapster en schoonheidsspecialiste ben. Zo heb ik altijd afwisselend werk en kan ik hier al mijn ideeën kwijt.

Ik vind het ook erg leuk om een gesprek aan te gaan met de klanten en hen op hun gemak te stellen in de stoel.

Niets is leuker dan een klant tevreden en blij de deur uit te zien gaan.

Daisy van de Hee

Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Daisy van de Hee, met heel veel plezier en enthousiasme mag ik het leuke team van Salon Uniek versterken als schoonheidsspecialiste. Het leuke aan het vak vind ik dat ik klanten het ultieme ontspanningsmomentje kan bieden bijvoorbeeld met een lekkere gezichtsbehandeling of massage. Ook de duo behandelingen zijn super leuk! Heerlijk met z’n tweetjes ontspannen. Mijn werkdagen zijn de maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Ik zou het ontzettend leuk vinden u/jou te zien in onze gezellige schoonheidssalon!

Lotte Vos

Topstylist en schoonheidsspecialist

Mijn naam Lotte Vos, ik werk met veel plezier als topstylist, kleurspecialist én schoonheidsspecialist bij Salon Uniek.
Het leuke aan de salon is dat je hier terecht kan voor het totale plaatje.
De leuke sfeer en de gezellige collega’s en klanten zorgen ervoor dat het werken een feestje is!
De klanten te helpen naar hun perfecte kapsel en kleur geeft mij een goed gevoel!
Ik hoop u dan ook snel te zien in de Salon!

Ruby Lek

Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Ruby Lek, met heel veel plezier werk ik bij Salon Uniek als schoonheidsspecialiste. Ik vind het leuk om de klanten lekker in de watten te leggen en er voor te zorgen dat ze ontspannen en met mooie wenkbrauwen weer naar huis gaan. Ik hoop u snel te zien in onze schoonheidssalon!