Hair

Kapsalon

Bij Salon Uniek staat kwaliteit en service centraal. Zo staan we bekend om onze gezellige sfeer en inrichting en onze topstylisten die net even dat stapje extra zetten. Wij bieden je graag een prettige beleving gedurende jouw bezoek in onze salon. Hiermee hopen we dan ook dat je dat moment voor jezelf mag ervaren.

Bij aankomst wordt je vrolijk verwelkomd met een heerlijke kop koffie of thee en samen bespreken we de wensen en mogelijkheden.  Gezond haar start bij een goede conditie van de hoofdhuid. Om deze conditie van de hoofdhuid te verbeteren en het gewenste model te kunnen bereiken, wassen wij de haren met producten van Mediceuticals en Goldwell. Ook krijgt u tijdens het wassen een hoofdhuidmassage, waarbij de doorbloeding van de hoofdhuid wordt gestimuleerd en je even kan wegdromen.

Gedurende jouw behandeling sta jij centraal en doen wij er alles aan om jou stralend en met goed gevoel de deur uit te laten gaan.

 

Bruid

Misschien hebben jullie de datum van jullie bruiloft al vast staan, verschillende locaties al bekeken en de eerste jurken al gepast. Om jullie bruiloft compleet te maken helpen wij je graag met een perfecte look.

Wanneer je gaat trouwen vinden wij het van belang dat jij je als bruid op je mooist voelt. Graag werken wij hier dan ook met veel liefde aan mee. Onze passie ligt bij het maken van een complete look. Om het mooiste resultaat te bereiken luisteren wij graag naar jouw wensen. Door het verzorgen van jouw haar en make-up streven wij er naar om jou te laten stralen en een unieke ervaring mee te geven!

Om ons te blijven ontwikkelen volgen wij ook regelmatig trainingen, zo brengen wij ons niveau telkens opnieuw naar een hoger level. Hierdoor zijn wij altijd up to date van de nieuwste trends en technieken.

 

Benieuwd wat Salon Uniek voor jouw als bruid kan betekenen?  Bekijk hier het Bride To Be pakket

 

Pruiken & haarwerken

Salon Uniek is gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken. Met een aparte entree voor de haarwerksalon, wordt de privacy gewaarborgd. Om te kijken of we een klik hebben bieden wij een gratis én vrijblijvend intakegesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden om voor jou een passende oplossing te bedenken.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem eens een kijkje op de pagina Pruiken & haarwerken

Veelgestelde vragen

Antwoorden zijn altijd makkelijker dan vragen.

Haar doneren is mogelijk vanaf 30 centimeter. Verder is het belangrijk dat het om natuurhaar gaat, dus geen geverfd haar. Voor meer info kunt u terecht op www.haarwensen.nl
Haar lichter maken kan alleen door middel van een ontkleuring. Het is dus niet mogelijk om in één keer van donker naar licht te gaan. Door middel van highlights kunnen we wel stap voor stap het haar lichter maken. Het beste kunt u een vrijblijvende afspraak maken, zodat wij een advies kunnen geven en de behandeling vervolgens in kunnen plannen. U weet dan vooraf waar u aan toe bent.
Drogen houdt in dat we het haar alleen losjes drogen. Bij föhnen houdt het in dat we het haar met borstels gaan föhnen, dit geeft een langere houdbaarheid en stevigheid.
Salon Uniek verleent op het haarwerk ten minste zes maanden garantie op eventuele fabricagefouten. Mocht u nu deze periode toch problemen ondervinden met uw haarwerk, dan adviseren wij u z.s.m contact met ons op te nemen zodat wij voor u snel een goede oplossing kunnen vinden.
Maakt u zich zorgen over de kosten van uw haarwerk? De medewerkers van Salon Uniek schakelen vaak met zorgverzekeraars. De basisvergoeding bedraagt €431,-.

Chantal van Ginkel

Topstylist en kleurspecialist

Mijn Naam is Chantal van Ginkel en ik ben in 2017 bij Salon Uniek komen werken.

Het leuke aan het kappersvak is de afwisseling met de klanten en de werkzaamheden. Als kleurspecialist ben ik altijd bezig met up to date blijven van nieuwe trends en kleuren.

Het leuke aan Salon Uniek is dat je voor je complete uiterlijk verzorging terecht kunt bij ons in de salon.

Amanda van Manen

Haarwerkspecialist

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Salon Uniek. En ben ik me naast de kapsalon gaan specialiseren in de haarwerken en maatwerk, waar ik nu mijn baan van heb gemaakt. Ik vind het bijzonder het vertrouwen van de klant te krijgen en samen om zoek te gaan naar de best passende oplossing waar hij of zij zich het prettigste bij voelt.

Mijn haarwerk specialisaties zijn maatwerk, Confectie, T-Parting, en Follea.

Daarnaast voel ik mij helemaal op mijn plek in het gezellige team van Salon Uniek!

Wilma van Delen

Topstylist en haarwerkspecialist

Met veel plezier en uitdaging hebben wij op 1 april 2014 Salon Uniek opgericht.

U kunt bij ons terecht voor een totaalconcept; kapsalon, schoonheidssalon, pedicuresalon, zonnestudio, permanente make-up en haarwerksalon.

Ieder heeft zijn eigen specialisatie, dat maakt ons concept ‘Uniek’.
Naast de administratie en Salon Uniek leiden, ligt mijn passie bij het aanmeten van een haarwerk.
Het is een bijzonder en dankbaar gevoel hoe ‘blij’ je een klant kan maken.

Ik heet u van harte welkom in onze fantastische salon!

Rachel Hazeleger

Topstylist en schoonheidsspecialist

Mijn naam is Rachel Hazeleger en sinds 2017 ben ik werkzaam bij Salon Uniek. Salon Uniek is een superleuk, jong en fris bedrijf. Ik vind het gaaf dat ik deel uit mag maken van dit Unieke team!

Voor mij is dit ook een Unieke werkplek, omdat ik zelf kapster en schoonheidsspecialiste ben. Zo heb ik altijd afwisselend werk en kan ik hier al mijn ideeën kwijt.

Ik vind het ook erg leuk om een gesprek aan te gaan met de klanten en hen op hun gemak te stellen in de stoel.

Niets is leuker dan een klant tevreden en blij de deur uit te zien gaan.

Wendy Koudijs

Topstylist, visagist en kleurspecialist

Sinds 2015 mag ik het team van Salon Uniek versterken. Met mijn enthousiasme en kennis vind ik het leuk om persoonlijk advies te kunnen geven. Door met veel plezier in het kappersvak te werken hoop ik ook deze beleving aan u mee te geven. Naast het kappersvak geef ik ook make-up workshops.

Marinda Henken

Topstylist, kleurspecialist en visagist

In 2018 ben ik begonnen bij Salon Uniek als Topstylist en Visagist. Ik vind het erg leuk dat ik dit kan combineren.

Ik ben blij met de unieke kans die ik heb gekregen om te mogen werken bij Salon Uniek. Het is een jong, leuk en gezellig bedrijf. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en naar klanten te luisteren om zo een mooi resultaat te krijgen.

Naast het kappersvak geef ik ook make-up workshops en vind ik het erg leuk om u persoonlijk advies te geven! Tip! Boek eens een touch-up bij mij of een van de andere visagisten.

Ik hoop u snel te ontmoeten in de salon!

Rozanne van den Brink

Topstylist en kleurspecialist

Mijn naam is Rozanne en ben sinds januari 2019 werkzaam bij Salon Uniek als topstylist en kleurspecialist.

Uiterlijke verzorging vind ik zelf belangrijk en leuk. Bij Salon Uniek hebben we een breed concept en ik kan daaraan bijdragen door de haren van mensen mooi te maken. Het leuke aan dit vak vind ik de omgang met mensen en gezellige gesprekken met klanten en collega’s.

Yvonne Berg

Extension-specialist en haarwerkspecialist

Mijn naam is Yvonne, na 15 jaar in het kappersvak gewerkt te hebben, werk ik nu alweer geruime tijd in de haarwerksalon bij Salon Uniek.
Mijn grote passie is om mensen zo passend mogelijk te kunnen helpen met hun haar problemen, en samen tot een oplossing te komen waar mensen zich vol nieuwe vertrouwen in kunnen vinden.

Daniëlle Brobbel-Dorsman

Topstylist en visagist

Mijn naam is Daniëlle, ik ben bij salon Uniek begonnen als topstyliste en visagiste, dit heb ik vele jaren met plezier gedaan.  Inmiddels werk ik ook veel achter de schermen op kantoor, en hier verricht ik de personeels- en salarisadministratie.  Zo heb ik een superleuke combinatie aan werkzaamheden binnen Salon Uniek!

Suzanne van den Berg

Topstylist en Visagist

Mijn naam is Suzanne.

Sinds maart 2021 werk ik bij Salon Uniek. Ik ben heel blij dat ik in dit leuke en gezellige team terecht ben gekomen.

Het leuke aan het kappersvak vind ik dat je mensen weer helemaal blij kunt maken met hun haar en dat ze blij en tevreden de deur uit gaan.

Ook mag ik het bruidjes team versterken en maak ik dus graag je haar en make-up mooi voor je grote dag!

 

Wendy Hendriks

Topstystlist

Mijn naam is Wendy en ik werk sinds 2020 bij Salon Uniek. Naast mijn werk, mag ik moeder van 4 geweldige lieve kids zijn.

Ruim 20 jaar werk ik als allround hairstylist en mijn grote passie is de omgang met u als klant. Ik houd ervan om mensen volledig in de watten te leggen en alle aandacht te hebben voor uw wensen.
Ik wilde graag werken bij Salon Uniek, omdat de naam mij aansprak. U als klant bent voor mij Uniek.
Wilt u persoonlijke aandacht en zich werkelijk uniek voelen, dan hoop ik u binnenkort in de stoel te mogen ontvangen.
U bent zeer welkom!

 

Aline van Eede

Topstylist

Mag ik me even voorstellen….

Ik ben Aline van Eede
Al 36 jaar loop ik mee in het kappersvak.
Sinds kort mag ik me aansluiten bij het gezellige team van Salon Uniek. Een goede coupe is belangrijk maar fijne producten zowel verzorging als styling zijn net zo belangrijk. Ik geef u graag advies.

Zie ik u snel bij Salon Uniek?!

Anne van Middendorp

Topstylist

Het kappersvak is fantastisch, maar mensen zich mooi laten voelen is mijn passie. Als je haar maar goed zit zeggen ze dan. Hier wil ik u graag bij helpen :). Als ik u blij de deur uit zie gaan ben ik tevreden! Tot snel in de salon !

Linda van Ginkel

Topstylist

Mijn naam is Linda van Ginkel,

Sinds 2022 werk ik bij Salon Uniek als Haarstylist.
Ik woon met mijn man en 2 kinderen in het mooie Renswoude!
Ik zit ruim 22 jaar in dit leuke vak en het leuke aan mijn werk vind ik de omgang met mensen.
Elk mens is uniek en verdiend een leuk kapsel.
Ik zie u graag in onze gezellige salon!
De koffie staat klaar.

Lisa van Veldhuizen

Haarstylist

Mijn naam is Lisa van Veldhuizen, met veel plezier werk ik bij Salon Uniek. Ook loop ik momenteel stage bij Salon Uniek voor mijn opleiding tot kapster. Ik help u graag in de salon. Ik zou het leuk vinden u snel in de salon te zien!

Marianne Minne - van Delen

Topstylist en visagist

Op 1 oktober 2023 hebben wij de 2e Salon Uniek vestiging in Woudenberg geopend. Ik hoop samen met mijn zusje Wilma onze Salons nog Unieker te maken! Met veel plezier run ik de salon in Woudenberg.
Mijn passie ligt al van jongs af aan bij het kappersvak, en hou ervan mensen op een natuurlijke manier te laten stralen! Ook geniet ik enorm van haren opsteken en je een prachtige make-up te geven op deze speciale dag!
Bel of loop gerust eens binnen, of maak online een afspraak in één van onze mooie salons!

Marleen van Ginkel

Haarstylist

Mijn naam is Marleen van Ginkel,
Sinds 2023 werk ik bij Salon Uniek als Haarstylist.
Ik woon met mijn ouders en zusje in Renswoude.
Ik zit pas net in het vak en heb het erg naar me zin, het leukste aan mijn werk vind ik omgaan met mensen. 
Ieder mens verdiend een mooi kapsel die bij zichzelf past.
Ik zie u graag in onze salon!

Michelle Wien

Topstylist

Mijn naam is Michelle Wien. Sinds mei 2023 mag ik dit leuke en gezellige team komen versterken bij Salon Uniek als topstylist. Het kappersvak vind ik een creatief en leuk beroep. Je maakt de mensen blij met een mooi kapsel. Je hebt veel omgang met klanten en  afwisselend werk.

Roos van de Fijnegeer

Topstylist

Mijn naam is Roos en sinds mei 2023 mag ik ons leuke team bij Salon Uniek versterken. Met mijn kennis en creativiteit vind ik het leuk om u de juiste persoonlijke advies te geven. Wat het werken bij Salon Uniek leuk maakt is dat mijn werk gevarieerd is en ik met fijne collega`s mag werken.

 

 

 

Rosan Verhoef

Topstylist en visagist

Mijn naam is Rosan en in 2017 mijn opleiding afgerond tot kapster. Ik ben sinds de overname van de salon bij Salon Uniek in Woudenberg komen werken. Het leukste aan mijn werk zijn de klanten tevreden en mooi de deur uit te zien gaan. Bruidjes zijn echt mijn favoriet, ik verzorg dan ook graag het haar en make-up van de bruid. Hopelijk zie ik jullie in de salon!

Angely Derksen

Haarstylist

Sinds 2023 werk ik bij Salon Uniek Woudenberg als BBL-er haarstylisten
Ik geniet ervan om samen met dit leuke team klanten te ontvangen en om creatief bezig te zijn voor mooie resultaten. Naast het kappersvak wil ik ook graag klanten een ontspannen en relaxed moment geven in de Headspa!
Hopelijk zie ik jullie snel in onze salon!