(Medisch) pedicure

Medisch pedicure maakt Salon Uniek uit Barneveld compleet. Iedere voet verdient een goede verzorging!

 

Medisch pedicure behandeling

Zowel mannen als vrouwen, hebben wel eens voet- en/of nagelproblemen. Hierbij kan een professionele pedicure behandeling uitkomst bieden. De pedicure behandeling is er op gericht om uw voeten optimaal te behandelen met aandacht voor uw specifieke klachten zoals likdoorns, ingroeiende nagels, schimmel/ mycose nagels, beschadigde nagels, kloven, etc.

 

Maar ook zonder voetproblemen bent u van harte welkom bij Salon Uniek voor de optimale verzorging van uw voeten. 

 

Tijdens de pedicure behandeling bij Salon Uniek maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken om u een veilige, pijnloze en hygiënische behandeling te geven.

 

Bij Salon Uniek kunt u terecht voor verschillende pedicure behandelingen, zowel op medisch als cosmetisch gebied. Wij informeren en adviseren u graag over de diverse mogelijkheden in onze salon.

 

Indien medische aspecten een rol spelen is een intakegesprek met korte screening noodzakelijk om een goed behandelplan te maken.

 

Salon Uniek is lid van de landelijke brancheorganisatie ProVoet. Daarnaast heeft Salon Uniek een contract met podotherapie RondOm voor het rechtstreeks declareren van diabetes voetbehandelingen (mits doorverwezen door RondOm).

 

Let op: Verzuimde afspraken worden in rekening gebracht.

Veelgestelde vragen

Antwoorden zijn altijd makkelijker dan vragen.

Ja, de medisch pedicure kan een likdoorn op uw voet pijnloos verwijderen. Een likdoorn (clavus), in de volksmond ook wel eksteroog genoemd, is een vaak pijnlijke, naar binnen groeiende eeltplek (verdikking van de huid). Deze komt voor op plaatsen waar druk en/of wrijving op de huid wordt uitgeoefend, waardoor meer eelt wordt gevormd.
Nee, een pedicure behandeling doet geen pijn. Door goede apparatuur is iedere behandeling vrijwel pijnloos.
Een pedicure behandeling kunt u alleen vergoed krijgen bij een bepaalde ziekte of aandoening (bijvoorbeeld reuma of diabetes). Dit word vergoedt vanuit uw aanvullende verzekering. U krijgt van ons een nota welke u zelf bij uw verzekering kunt declareren. U dient zelf te controleren bij uw zorgverzekering of u voor een vergoeding in aanmerking komt. Salon Uniek heeft een contract met RondOm Podotherapeuten. Wordt u door uw huisarts doorverwezen naar RondOm met diabetes en complicaties, dan beoordeeld RondOm het aantal behandelingen dat vergoed kan worden. Met die doorverwijzing kunt u bij ons terecht. Voor meer info, kijk op www.podotherapierondom.nl
Wanneer u ingroeiende teennagels hebt, kunt u een afspraak maken bij een pedicure met als specialisatie 'nagelbeugeltechniek'. Zij kan door middel van een nagelbeugel de nagel in de juiste richting door laten groeien. Ook kan zij bepalen of zij de ingegroeide nagel kan behandelen of dat u beter de huisarts kunt raadplegen.

Corinne van Schaik

Medisch Pedicure

Mijn naam is Corinne.

Ik ben Medisch Pedicure en sportmasseur. Bij Salon Uniek verzorg ik graag deze behandelingen.

Mijn werk is mijn passie en help mijn klanten met veel plezier.

Ik hoop u snel te mogen behandelen!

 

 

Ellen Salemink

Medisch pedicure

Als medisch pedicure ben ik altijd opzoek naar oplossingen voor eventuele ongemakken aan uw voeten en blijf ik mijn kennis verbreden. Met alle liefde, zorg en natuurlijk een stukje gezelligheid geef ik u graag een pedicure behandeling. Tot snel!

Marjan van den Berg- Brons

Pedicure

Op onze voeten leggen we kilometers af toch besteden we er vaak niet zoveel aandacht aan.
Daarin wil ik als medisch pedicure meedenken. Het kan zijn dat er een probleem is of dat er preventieve zorg bij onderliggende ziektes nodig is. We houden onze kennis goed bij en zoeken samen naar een oplossing. Ook bij het ouder worden zijn er veranderingen in het lichaam die invloed hebben op je looppatroon. Kortom, ik vind het leuk om uw voeten te verzorgen en ze zo de aandacht te geven die ze verdienen. Bovendien geniet ik van het contact met mijn unieke klanten! Een mooie gellac of een voetmassage behoort ook tot de mogelijkheden. Ik heet u van harte welkom om onze salon te bezoeken, de koffie staat klaar.

Marjan

Jannemarie Mulder- Hendriks

Medisch pedicure

Mijn naam is Jannemarie en ik ben pedicure bij salon Uniek.
Ik verzorg graag uw voeten en vind het leuk om een gesprek aan te gaan.
Niets is leuker als een tevreden klant de deur uit gaat.

Kimberly van Essen

Pedicure

Ik ben Kimberly en ik ben werkzaam als Pedicure bij Salon Uniek in Woudenberg. Al meerdere jaren voer ik mijn vak met veel passie uit. Het belangrijkste voor mij is dat mijn klanten ontspannen, comfortabel en pijn vrij de deur uit gaan. Naast dat ik mensen graag van klachten af help breng ik ook een beetje gezelligheid mee. Elke voet is anders en verdiend zijn eigen aandacht. Tot snel!