(Medisch) pedicure

Medisch pedicure maakt Salon Uniek uit Barneveld compleet. Iedere voet verdient een goede verzorging!

 

Medisch pedicure behandeling

Zowel mannen als vrouwen, hebben wel eens voet- en/of nagelproblemen. Hierbij kan een professionele pedicure behandeling uitkomst bieden. De pedicure behandeling is er op gericht om uw voeten optimaal te behandelen met aandacht voor uw specifieke klachten zoals likdoorns, ingroeiende nagels, schimmel/ mycose nagels, beschadigde nagels, kloven, etc.

 

Maar ook zonder voetproblemen bent u van harte welkom bij Salon Uniek voor de optimale verzorging van uw voeten. 

 

Tijdens de pedicure behandeling bij Salon Uniek maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken om u een veilige, pijnloze en hygiënische behandeling te geven.

 

Bij Salon Uniek kunt u terecht voor verschillende pedicure behandelingen, zowel op medisch als cosmetisch gebied. Wij informeren en adviseren u graag over de diverse mogelijkheden in onze salon.

 

Indien medische aspecten een rol spelen is een intakegesprek met korte screening noodzakelijk om een goed behandelplan te maken.

 

Salon Uniek is lid van de landelijke brancheorganisatie ProVoet. Daarnaast heeft Salon Uniek een contract met podotherapie RondOm voor het rechtstreeks declareren van diabetes voetbehandelingen (mits doorverwezen door RondOm).

 

Let op: Verzuimde afspraken worden in rekening gebracht.

Veelgestelde vragen

Antwoorden zijn altijd makkelijker dan vragen.

Ja, de medisch pedicure kan een likdoorn op uw voet pijnloos verwijderen. Een likdoorn (clavus), in de volksmond ook wel eksteroog genoemd, is een vaak pijnlijke, naar binnen groeiende eeltplek (verdikking van de huid). Deze komt voor op plaatsen waar druk en/of wrijving op de huid wordt uitgeoefend, waardoor meer eelt wordt gevormd.
Nee, een pedicure behandeling doet geen pijn. Door goede apparatuur is iedere behandeling vrijwel pijnloos.
Een pedicure behandeling kunt u alleen vergoed krijgen bij een bepaalde ziekte of aandoening (bijvoorbeeld reuma of diabetes). Dit word vergoedt vanuit uw aanvullende verzekering. U krijgt van ons een nota welke u zelf bij uw verzekering kunt declareren. U dient zelf te controleren bij uw zorgverzekering of u voor een vergoeding in aanmerking komt. Salon Uniek heeft een contract met RondOm Podotherapeuten. Wordt u door uw huisarts doorverwezen naar RondOm met diabetes en complicaties, dan beoordeeld RondOm het aantal behandelingen dat vergoed kan worden. Met die doorverwijzing kunt u bij ons terecht. Voor meer info, kijk op www.podotherapierondom.nl
Wanneer u ingroeiende teennagels hebt, kunt u een afspraak maken bij een pedicure met als specialisatie 'nagelbeugeltechniek'. Zij kan door middel van een nagelbeugel de nagel in de juiste richting door laten groeien. Ook kan zij bepalen of zij de ingegroeide nagel kan behandelen of dat u beter de huisarts kunt raadplegen.

Corinne van Schaik

Medisch Pedicure

Mijn naam is Corinne.

Ik ben Medisch Pedicure en sportmasseur. Bij Salon Uniek verzorg ik graag deze behandelingen.

Mijn werk is mijn passie en help mijn klanten met veel plezier.

Ik hoop u snel te mogen behandelen!

 

 

Ellen Salemink

Medisch pedicure

Vanuit de Achterhoek ben ik warm en enthousiast onthaald bij salon Uniek. Ik hoop dat u zich net zo op uw gemak voelt bij mij in de behandelstoel. Ik werk als basis pedicure en vind de constante ontwikkeling van mijzelf en onze behandelingen erg belangrijk.

Graag help ik u van uw probleempunten af en werken we samen naar goede resultaten.
Ik doe hier mijn werk en u zo nodig thuis. Dan komen wij er samen wel. Ik blijf mijn kennis verbreden, de opleiding medisch pedicure is dan ook al zo goed als afgerond. U bent van harte welkom bij mij, tot snel!

Wilma van Kreuningen

Medisch Pedicure

Ik ben Wilma en drie jaar geleden heb ik een carrière switch gemaakt van de Mode via Nagelstyling naar de basis Pedicure en nu ook Medisch Pedicure. Ik houd van voeten in al zijn of haar facetten. Ik blijf bij, d.m.v. vakliteratuur en bijscholing, om up-to-date te blijven, maar ook door de praktijk want geen één voet is hetzelfde en elke dag leer je weer. Noem mij maar een ‘vakidioot’.

Als Medisch Pedicure ben ik mij meer bewust van de risico’s die ziekten zoals bijvoorbeeld Diabetes met zich mee kunnen dragen. Uw voeten zal ik dan ook met de grootste zorgvuldigheid en aandacht behandelen. Ook overige zogenaamde risicovoeten krijgen mijn volledige aandacht om zo mee te kunnen helpen om problemen te voorkomen. Gelukkig is het ook nog steeds zo dat u bij mij welkom bent voor een extra kwaliteit moment aan uw voeten, bijvoorbeeld voor uw vakantie of gewoon omdat u het uw voeten gunt.

In deze steeds meer vluchtige wereld is het fijn om even letterlijk en figuurlijk stil te kunnen staan. Dat verdient u, maar zeker ook uw voeten, tenslotte dragen zij u elke dag weer. Mijn credo blijft net zoals in de Mode; mensen helpen en blij en tevreden naar huis te laten gaan.

Ik ben trots op dit mooie vak en zie u dan ook graag bij mij in de stoel tegemoet.

Marjan van den Berg- Brons

Pedicure

Werken bij deze salon is, naar mijn beleving, een unieke ervaring.
Als pedicure ben ik beland in een jong en dynamisch bedrijf; waar ik me in de toekomst ook als medisch pedicure in mee hoop te bewegen.
Ieder mens en ook elke voet is uniek, een standaard behandeling is er dus ook niet; ik ga mijn best doen om bij te dragen aan een juiste behandeling van je voeten die soms wat extra aandacht nodig hebben. En zie er naar uit om je te ontmoeten!