(Medisch) pedicure

Medisch pedicure maakt Salon Uniek uit Barneveld compleet. Iedere voet verdient een goede verzorging!

 

Medisch pedicure behandeling

Zowel mannen als vrouwen, hebben wel eens voet- en/of nagelproblemen. Hierbij kan een professionele pedicure behandeling uitkomst bieden. De pedicure behandeling is er op gericht om uw voeten optimaal te behandelen met aandacht voor uw specifieke klachten zoals likdoorns, ingroeiende nagels, schimmel/ mycose nagels, beschadigde nagels, kloven, etc.

 

Maar ook zonder voetproblemen bent u van harte welkom bij Salon Uniek voor de optimale verzorging van uw voeten. 

 

Tijdens de pedicure behandeling bij Salon Uniek maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken om u een veilige, pijnloze en hygiënische behandeling te geven.

 

Bij Salon Uniek kunt u terecht voor verschillende pedicure behandelingen, zowel op medisch als cosmetisch gebied. Wij informeren en adviseren u graag over de diverse mogelijkheden in onze salon.

 

Indien medische aspecten een rol spelen is een intakegesprek met korte screening noodzakelijk om een goed behandelplan te maken.

 

Salon Uniek is lid van de landelijke brancheorganisatie ProVoet. Daarnaast heeft Salon Uniek een contract met podotherapie RondOm voor het rechtstreeks declareren van diabetes voetbehandelingen (mits doorverwezen door RondOm).

 

Let op: Verzuimde afspraken worden in rekening gebracht.

Veelgestelde vragen

Antwoorden zijn altijd makkelijker dan vragen.

Ja, de medisch pedicure Tineke kan een likdoorn op uw voet pijnloos verwijderen. Een likdoorn (clavus), in de volksmond ook wel eksteroog genoemd, is een vaak pijnlijke, naar binnen groeiende eeltplek (verdikking van de huid). Deze komt voor op plaatsen waar druk en/of wrijving op de huid wordt uitgeoefend, waardoor meer eelt wordt gevormd.
Nee, een pedicure behandeling doet geen pijn. Door goede apparatuur is iedere behandeling vrijwel pijnloos.
Een pedicure behandeling kunt u alleen vergoed krijgen bij een bepaalde ziekte of aandoening (bijvoorbeeld reuma of diabetes). Dit word vergoedt vanuit uw aanvullende verzekering. U krijgt van ons een nota welke u zelf bij uw verzekering kunt declareren. U dient zelf te controleren bij uw zorgverzekering of u voor een vergoeding in aanmerking komt. Salon Uniek heeft een contract met RondOm Podotherapeuten. Wordt u door uw huisarts doorverwezen naar RondOm met diabetes en complicaties, dan beoordeeld RondOm het aantal behandelingen dat vergoed kan worden. Met die doorverwijzing kunt u bij ons terecht. Voor meer info, kijk op www.podotherapierondom.nl
Wanneer u ingroeiende teennagels hebt, kunt u een afspraak maken bij een pedicure met als specialisatie 'nagelbeugeltechniek'. In deze techniek is onze Pedicure Tineke ook gespecialiseerd. Zij kan door middel van een nagelbeugel de nagel in de juiste richting door laten groeien. Ook kan zij bepalen of zij de ingegroeide nagel kan behandelen of dat u beter de huisarts kunt raadplegen.

Tineke van Middendorp

Medisch pedicure en sportmasseur

Ik werk met veel plezier binnen het enthousiaste en professionele team van Salon Uniek als medisch pedicure en sportmasseur. Met passie en enthousiasme kan ik uw voeten en spieren de beste zorg geven die ze verdienen.

Het is mijn doel om iedereen met een voet en/of spierprobleem goed te laten bewegen.

 

Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag.

Angelique van de Werff

Basis Pedicure

Mijn naam is Angelique van de Werff,
Na ruim 32 jaar in de foodindustrie te hebben gewerkt en mijn baan daarin verloor, kreeg ik een unieke kans om versneld praktijk pedicure te volgen.
Ik heb me gespecialiseerd als basis pedicure en shellack specialiste, halverwege 2022 zal ik volledig afgestudeerd pedicure zijn.
Dankbaar voor de unieke kans die mij geboden is binnen een salon met heel veel warmte en gezelligheid, een salon met een hecht team waarin ieder zijn plekje heeft.
Een salon waar mogelijkheden voor groei aangeboden worden, een salon waar we onze klanten met veel aandacht en plezier helpen en met een lachend gezicht de deur uit zien lopen, dat maakt mijn keuze om voor deze salon te werken.
Ik zie u graag bij mij in de pedicure stoel!