(Medisch) pedicure

Medisch pedicure maakt Salon Uniek uit Barneveld compleet. Iedere voet verdient een goede verzorging!

 

Medisch pedicure behandeling

Zowel mannen als vrouwen, hebben wel eens voet- en/of nagelproblemen. Hierbij kan een professionele pedicure behandeling uitkomst bieden. De pedicure behandeling is er op gericht om uw voeten optimaal te behandelen met aandacht voor uw specifieke klachten zoals likdoorns, ingroeiende nagels, schimmel/ mycose nagels, beschadigde nagels, kloven, etc.

 

Maar ook zonder voetproblemen bent u van harte welkom bij Salon Uniek voor de optimale verzorging van uw voeten. 

 

Tijdens de pedicure behandeling bij Salon Uniek maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken om u een veilige, pijnloze en hygiënische behandeling te geven.

 

Bij Salon Uniek kunt u terecht voor verschillende pedicure behandelingen, zowel op medisch als cosmetisch gebied. Wij informeren en adviseren u graag over de diverse mogelijkheden in onze salon.

 

Indien medische aspecten een rol spelen is een intakegesprek met korte screening noodzakelijk om een goed behandelplan te maken.

 

Salon Uniek is lid van de landelijke brancheorganisatie ProVoet. Daarnaast heeft Salon Uniek een contract met podotherapie RondOm voor het rechtstreeks declareren van diabetes voetbehandelingen (mits doorverwezen door RondOm).

 

Let op: Verzuimde afspraken worden in rekening gebracht.

Veelgestelde vragen

Antwoorden zijn altijd makkelijker dan vragen.

Ja, de medisch pedicure kan een likdoorn op uw voet pijnloos verwijderen. Een likdoorn (clavus), in de volksmond ook wel eksteroog genoemd, is een vaak pijnlijke, naar binnen groeiende eeltplek (verdikking van de huid). Deze komt voor op plaatsen waar druk en/of wrijving op de huid wordt uitgeoefend, waardoor meer eelt wordt gevormd.
Nee, een pedicure behandeling doet geen pijn. Door goede apparatuur is iedere behandeling vrijwel pijnloos.
Een pedicure behandeling kunt u alleen vergoed krijgen bij een bepaalde ziekte of aandoening (bijvoorbeeld reuma of diabetes). Dit word vergoedt vanuit uw aanvullende verzekering. U krijgt van ons een nota welke u zelf bij uw verzekering kunt declareren. U dient zelf te controleren bij uw zorgverzekering of u voor een vergoeding in aanmerking komt. Salon Uniek heeft een contract met RondOm Podotherapeuten. Wordt u door uw huisarts doorverwezen naar RondOm met diabetes en complicaties, dan beoordeeld RondOm het aantal behandelingen dat vergoed kan worden. Met die doorverwijzing kunt u bij ons terecht. Voor meer info, kijk op www.podotherapierondom.nl
Wanneer u ingroeiende teennagels hebt, kunt u een afspraak maken bij een pedicure met als specialisatie 'nagelbeugeltechniek'. Zij kan door middel van een nagelbeugel de nagel in de juiste richting door laten groeien. Ook kan zij bepalen of zij de ingegroeide nagel kan behandelen of dat u beter de huisarts kunt raadplegen.

Corinne van Schaik

Pedicure

Mijn naam is Corinne.

Ik ben Pedicure en sportmasseur. Op moment ben ik de medisch Pedicure opleiding aan het afronden. Bij Salon Uniek ga ik deze behandelingen geven.

Mijn werk is mijn passie en help mijn klanten met veel plezier.

Ik hoop u snel te mogen behandelen!

 

 

Ellen Salemink

Pedicure

Vanuit de Achterhoek ben ik warm en enthousiast onthaald bij salon Uniek. Ik hoop dat u zich net zo op uw gemak voelt bij mij in de behandelstoel. Ik werk als basis pedicure en vind de constante ontwikkeling van mijzelf en onze behandelingen erg belangrijk.

Graag help ik u van uw probleempunten af en werken we samen naar goede resultaten.
Ik doe hier mijn werk en u zo nodig thuis. Dan komen wij er samen wel. Ik blijf mijn kennis verbreden, de opleiding medisch pedicure staat dan ook al op de planning.

U bent van harte welkom bij mij, tot snel!