Maike

Mijn naam is Maike van omme, sinds 2023 werk ik bij salon uniek als gasvrouw en nu ook als stagiaire kapster. Het leukste aan het kappersvak vind ik om mensen zicht mooi te laten voelen.

Maaike

Mijn naam is Maaike van deuveren, met veel plezier werk ik bij salon uniek en mag ik het team versterken als schoonheidsspecialiste.
Ik vind het leuk om mensen in de watten te leggen en ze een verwen momentje te geven.
Hopelijk zie ik je snel terug bij mij in de behandelstoel.

Aline

Mag ik me even voorstellen….

Ik ben Aline van Eede
Al 36 jaar loop ik mee in het kappersvak.
Sinds kort mag ik me aansluiten bij het gezellige team van Salon Uniek. Een goede coupe is belangrijk maar fijne producten zowel verzorging als styling zijn net zo belangrijk. Ik geef u graag advies.

Zie ik u snel bij Salon Uniek?!

Marjan

Werken bij deze salon is, naar mijn beleving, een unieke ervaring.
Als pedicure ben ik beland in een jong en dynamisch bedrijf; waar ik me in de toekomst ook als medisch pedicure in mee hoop te bewegen.
Ieder mens en ook elke voet is uniek, een standaard behandeling is er dus ook niet; ik ga mijn best doen om bij te dragen aan een juiste behandeling van je voeten die soms wat extra aandacht nodig hebben. En zie er naar uit om je te ontmoeten!

 

Lisa

Mijn naam is Lisa van Veldhuizen, met veel plezier werk ik bij Salon Uniek als gastvrouw, ook loop ik momenteel stage bij Salon Uniek voor mijn opleiding tot kapster. Ik help u graag in de salon. Ik zou het leuk vinden u snel in de salon te zien!

Isa

Mijn naam is Isa, ik werk als gastvrouw bij Salon Uniek ik heb het heel erg naar mijn zin. Ik ben ook aan het leren voor schoonheidsspecialiste en loop hiervoor stage bij Salon Uniek. Ik hoop dat ik u snel in de salon tegen kom!

Linda

Mijn naam is Linda van Ginkel,

Sinds 2022 werk ik bij Salon Uniek als Haarstylist.
Ik woon met mijn man en 2 kinderen in het mooie Renswoude!
Ik zit ruim 22 jaar in dit leuke vak en het leuke aan mijn werk vind ik de omgang met mensen.
Elk mens is uniek en verdiend een leuk kapsel.
Ik zie u graag in onze gezellige salon!
De koffie staat klaar.

Corinne

Mijn naam is Corinne.

Ik ben Medisch Pedicure en sportmasseur. Bij Salon Uniek verzorg ik graag deze behandelingen.

Mijn werk is mijn passie en help mijn klanten met veel plezier.

Ik hoop u snel te mogen behandelen!

 

 

Michelle

Mijn naam is Michelle Wien. Sinds mei 2023 mag ik dit leuke en gezellige team komen versterken bij Salon Uniek als topstylist. Het kappersvak vind ik een creatief en leuk beroep. Je maakt de mensen blij met een mooi kapsel. Je hebt veel omgang met klanten en  afwisselend werk.