Angely

Sinds 2023 werk ik bij Salon Uniek Woudenberg als BBL-er haarstylisten
Ik geniet ervan om samen met dit leuke team klanten te ontvangen en om creatief bezig te zijn voor mooie resultaten. Naast het kappersvak wil ik ook graag klanten een ontspannen en relaxed moment geven in de Headspa!
Hopelijk zie ik jullie snel in onze salon!

Hilde

Mijn naam is Hilde en sinds oktober 2023 ben ik werkzaam bij Salon Uniek in Woudenberg. Ik ben gespecialiseerd in Biab nagels zetten. Graag luister ik naar de mensen hun wensen, maar denk ook met ze mee. Ik houdt wel van een gezellig praatje met de klanten. Zie ik je snel?

Odette

Mijn naam is Odette Hartkamp en sinds 2023 ben ik begonnen bij Salon Uniek Woudenberg. Ik zit in mijn tweede jaar van mijn opleiding als schoonheidsspecialiste. Mijn doel is om de klanten te laten ontspannen en met een mooi verzorgd gezicht de deur uit te laten gaan!

Anniek

Mijn naam is Anniek van de Koot, ik ben sinds 2021 werkzaam bij Salon Uniek. Voorheen als kapster en nu als nagelstyliste en visagiste.
Als visagiste mag ik werken met het prachtige merk Pune en ga je mij vooral zien bij bruiloften en events!
Werken bij Salon Uniek geeft mij veel energie door de lieve collega’s, onze leuke klanten, de mooie producten en de diversiteit in behandelingen! Hierdoor kan ik echt zeggen dat ik er met trots werk.

Jannemarie

Mijn naam is Jannemarie en ik ben pedicure bij salon Uniek.
Ik verzorg graag uw voeten en vind het leuk om een gesprek aan te gaan.
Niets is leuker als een tevreden klant de deur uit gaat.

Rosan

Mijn naam is Rosan en in 2017 mijn opleiding afgerond tot kapster. Ik ben sinds de overname van de salon bij Salon Uniek in Woudenberg komen werken. Het leukste aan mijn werk zijn de klanten tevreden en mooi de deur uit te zien gaan. Bruidjes zijn echt mijn favoriet, ik verzorg dan ook graag het haar en make-up van de bruid. Hopelijk zie ik jullie in de salon!

Marleen

Mijn naam is Marleen van Ginkel,
Sinds 2023 werk ik bij Salon Uniek als Haarstylist.
Ik woon met mijn ouders en zusje in Renswoude.
Ik zit pas net in het vak en heb het erg naar me zin, het leukste aan mijn werk vind ik omgaan met mensen. 
Ieder mens verdiend een mooi kapsel die bij zichzelf past.
Ik zie u graag in onze salon!

Marianne

Op 1 oktober 2023 hebben wij de 2e Salon Uniek vestiging in Woudenberg geopend. Ik hoop samen met mijn zusje Wilma onze Salons nog Unieker te maken! Met veel plezier run ik de salon in Woudenberg.
Mijn passie ligt al van jongs af aan bij het kappersvak, en hou ervan mensen op een natuurlijke manier te laten stralen! Ook geniet ik enorm van haren opsteken en je een prachtige make-up te geven op deze speciale dag!
Bel of loop gerust eens binnen, of maak online een afspraak in één van onze mooie salons!

Kimberly

Ik ben Kimberly en ik ben werkzaam als Pedicure bij Salon Uniek in Woudenberg. Al meerdere jaren voer ik mijn vak met veel passie uit. Het belangrijkste voor mij is dat mijn klanten ontspannen, comfortabel en pijn vrij de deur uit gaan. Naast dat ik mensen graag van klachten af help breng ik ook een beetje gezelligheid mee. Elke voet is anders en verdiend zijn eigen aandacht. Tot snel!

Thirza

Mijn naam is Thirza Waaijenberg en werk als gastvrouw en schoonmaakster bij Salon uniek. Ook studeer ik nog aan de opleiding tot schoonheidsspecialiste en zit ik nu in mijn laatste jaar van de opleiding. Ik hoop u snel te ontmoeten bij Salon Uniek