Lisa

Mijn naam is Lisa van Veldhuizen, met veel plezier werk ik bij Salon Uniek als gastvrouw. Ik help u graag in de salon. Binnenkort zal ik ook als kapster in opleiding aanwezig zijn. Ik zou het leuk vinden u snel in de salon te zien!

Deborah

Ik ben Deborah en ik werk sinds 2021 bij Salon Uniek als Administratief Medewerkster.

Mijn functie omschrijving is erg breed: ik declareer o.a. onze verkochten haarwerken, factureer naar onze klanten, houd onze website bij, verwerk onze personeelsadministratie en deels de loonadministratie.

Het is altijd gezellig en leuk om tussendoor even de salon in te lopen en onze klanten te zien en te kunnen  begroeten!

 

Linda

Mijn naam is Linda van Ginkel,

Sinds 2022 werk ik bij Salon Uniek als Haarstylist.
Ik woon met mijn man en 2 kinderen in het mooie Renswoude!
Ik zit ruim 22 jaar in dit leuke vak en het leuke aan mijn werk vind ik de omgang met mensen.
Elk mens is uniek en verdiend een leuk kapsel.
Ik zie u graag in onze gezellige salon!
De koffie staat klaar.

Corinne

Mijn naam is Corinne.

Ik ben Pedicure en sportmasseur. Op moment ben ik de medisch Pedicure opleiding aan het afronden. Bij Salon Uniek ga ik deze behandelingen geven.

Mijn werk is mijn passie en help mijn klanten met veel plezier.

Ik hoop u snel te mogen behandelen!

 

 

Jaylin

Mijn naam is Jaylin van der Heijde.
Ik ben werkzaam bij Salon Uniek als gastvrouw, ik verwelkom u graag met een lekker kopje koffie of thee.

Kim

Mijn naam is Kim Hoksbergen. Sinds 2018 zit ik in het kappersvak en sinds Juli 2021 werk ik als top stylist bij Salon Uniek. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en om klanten weer blij te maken met hun haar! Het leuke aan Salon Uniek is dat je voor verschillende behandelingen bij ons op een plek terecht kan. Ik hoop je snel te zien!

Ellen

Vanuit de Achterhoek ben ik warm en enthousiast onthaald bij salon Uniek. Ik hoop dat u zich net zo op uw gemak voelt bij mij in de behandelstoel. Ik werk als basis pedicure en vind de constante ontwikkeling van mijzelf en onze behandelingen erg belangrijk.

Graag help ik u van uw probleempunten af en werken we samen naar goede resultaten.
Ik doe hier mijn werk en u zo nodig thuis. Dan komen wij er samen wel. Ik blijf mijn kennis verbreden, de opleiding medisch pedicure staat dan ook al op de planning.

U bent van harte welkom bij mij, tot snel!

Ruby

Mijn naam is Ruby Lek, met heel veel plezier werk ik bij Salon Uniek als schoonheidsspecialiste. Ik vind het leuk om de klanten lekker in de watten te leggen en er voor te zorgen dat ze ontspannen en met mooie wenkbrauwen weer naar huis gaan. Ik hoop u snel te zien in onze schoonheidssalon!