Aline

Mag ik me even voorstellen….

Ik ben Aline van Eede
Al 36 jaar loop ik mee in het kappersvak.
Sinds kort mag ik me aansluiten bij het gezellige team van Salon Uniek. Een goede coupe is belangrijk maar fijne producten zowel verzorging als styling zijn net zo belangrijk. Ik geef u graag advies.

Zie ik u snel bij Salon Uniek?!

Marjan

Werken bij deze salon is, naar mijn beleving, een unieke ervaring.
Als pedicure ben ik beland in een jong en dynamisch bedrijf; waar ik me in de toekomst ook als medisch pedicure in mee hoop te bewegen.
Ieder mens en ook elke voet is uniek, een standaard behandeling is er dus ook niet; ik ga mijn best doen om bij te dragen aan een juiste behandeling van je voeten die soms wat extra aandacht nodig hebben. En zie er naar uit om je te ontmoeten!

 

Wilma

Ik ben Wilma en drie jaar geleden heb ik een carrière switch gemaakt van de Mode via Nagelstyling naar de basis Pedicure en nu ook Medisch Pedicure. Ik houd van voeten in al zijn of haar facetten. Ik blijf bij, d.m.v. vakliteratuur en bijscholing, om up-to-date te blijven, maar ook door de praktijk want geen één voet is hetzelfde en elke dag leer je weer. Noem mij maar een ‘vakidioot’.

Als Medisch Pedicure ben ik mij meer bewust van de risico’s die ziekten zoals bijvoorbeeld Diabetes met zich mee kunnen dragen. Uw voeten zal ik dan ook met de grootste zorgvuldigheid en aandacht behandelen. Ook overige zogenaamde risicovoeten krijgen mijn volledige aandacht om zo mee te kunnen helpen om problemen te voorkomen. Gelukkig is het ook nog steeds zo dat u bij mij welkom bent voor een extra kwaliteit moment aan uw voeten, bijvoorbeeld voor uw vakantie of gewoon omdat u het uw voeten gunt.

In deze steeds meer vluchtige wereld is het fijn om even letterlijk en figuurlijk stil te kunnen staan. Dat verdient u, maar zeker ook uw voeten, tenslotte dragen zij u elke dag weer. Mijn credo blijft net zoals in de Mode; mensen helpen en blij en tevreden naar huis te laten gaan.

Ik ben trots op dit mooie vak en zie u dan ook graag bij mij in de stoel tegemoet.

Lisa

Mijn naam is Lisa van Veldhuizen, met veel plezier werk ik bij Salon Uniek als gastvrouw, ook loop ik momenteel stage bij Salon Uniek voor mijn opleiding tot kapster. Ik help u graag in de salon. Ik zou het leuk vinden u snel in de salon te zien!

Isa

Mijn naam is Isa, ik werk als gastvrouw bij Salon Uniek ik heb het heel erg naar mijn zin. Ik ben ook aan het leren voor schoonheidsspecialiste en loop hiervoor stage bij Salon Uniek. Ik hoop dat ik u snel in de salon tegen kom!

Deborah

Ik ben Deborah en ik werk sinds 2021 bij Salon Uniek als Administratief Medewerkster.

Mijn functie omschrijving is erg breed: ik declareer o.a. onze verkochten haarwerken, factureer naar onze klanten, houd onze website bij, verwerk onze personeelsadministratie en deels de loonadministratie.

Het is altijd gezellig en leuk om tussendoor even de salon in te lopen en onze klanten te zien en te kunnen  begroeten!

 

Linda

Mijn naam is Linda van Ginkel,

Sinds 2022 werk ik bij Salon Uniek als Haarstylist.
Ik woon met mijn man en 2 kinderen in het mooie Renswoude!
Ik zit ruim 22 jaar in dit leuke vak en het leuke aan mijn werk vind ik de omgang met mensen.
Elk mens is uniek en verdiend een leuk kapsel.
Ik zie u graag in onze gezellige salon!
De koffie staat klaar.

Corinne

Mijn naam is Corinne.

Ik ben Medisch Pedicure en sportmasseur. Bij Salon Uniek verzorg ik graag deze behandelingen.

Mijn werk is mijn passie en help mijn klanten met veel plezier.

Ik hoop u snel te mogen behandelen!

 

 

Jaylin

Mijn naam is Jaylin van der Heijde.
Ik ben werkzaam bij Salon Uniek als gastvrouw, ik verwelkom u graag met een lekker kopje koffie of thee.

Kim

Mijn naam is Kim Hoksbergen. Sinds 2018 zit ik in het kappersvak en sinds Juli 2021 werk ik als top stylist bij Salon Uniek. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en om klanten weer blij te maken met hun haar! Het leuke aan Salon Uniek is dat je voor verschillende behandelingen bij ons op een plek terecht kan. Ik hoop je snel te zien!