Beauty

Schoonheidssalon, permanente make-up, zonnestudio en (medisch) pedicure

 

Schoonheidssalon

Optimaal ontspannen en daarna met een mooi verzorgde opgepepte huid en een lach op uw gezicht de deur uit? Dat kan bij Salon Uniek! Iedere vrouw, en natuurlijk ook iedere man, verdient een moment van rust in het drukke dagelijkse leven. U voelt zich na een behandeling heerlijk relaxed en dat is ook aan de huid te zien! Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes hebben service, kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

Meer informatie over de Schoonheidssalon

(Medisch) Pedicure

Zowel mannen als vrouwen, hebben wel eens voet- en/of nagelproblemen. Hierbij kan een professionele pedicure behandeling uitkomst bieden. De pedicure behandeling is er op gericht om uw voeten optimaal te behandelen met aandacht voor uw specifieke klachten zoals likdoorns, ingroeiende nagels, schimmel/ mycose nagels, beschadigde nagels, kloven, etc.

Meer informatie over de Medisch pedicure

 

Bruids- of gelegenheidsmake-up

Heeft u een speciale gelegenheid of wilt u zomaar een dag make-up? Wij hebben ook een aantal medewerkers die gespecialiseerd zijn in visagie, dus ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

 

Permanente make-up

Vanaf nu kunt u ook bij ons terecht voor Permanente make-up. Onze schoonheidsspecialiste Cindy is hierin gespecialiseerd.

Meer informatie over Permanente make-up

Zonnestudio

U kunt bij ons in de zonnestudio zonnen onder de professionele zonnebanken van het merk Luxura.

Meer informatie over de zonnestudio

 

Veelgestelde vragen

Antwoorden zijn altijd makkelijker dan vragen.

Jazeker, dat is mogelijk. Wij hebben een uniek ingerichte salon waar u in alle rust en privacy met z'n tweeën tegelijk kunt geniet van een schoonheidsbehandeling of massage. U wordt dan dus tegelijk behandeld door twee schoonheidsspecialistes in dezelfde ruimte.
Met harsen worden ook de donshaartjes verwijderd waardoor je een strakker effect krijgt. Daarbij is harsen minder pijnlijk dan epileren.
Rosel Heim is de productlijn waar we mee werken in de schoonheidssalon. Helemaal biologisch en zonder schadelijke stoffen voor de huid.
Ja, de medisch pedicure Tineke kan een likdoorn op uw voet pijnloos verwijderen.
Ja, u kunt bij ons terecht in de zonnestudio. Wij werken zonder afspraak en u kunt gratis voor de deur parkeren.