Hair

Kapsalon

Bij Salon Uniek staat kwaliteit en service centraal. Zo staan we bekend om onze gezellige sfeer en inrichting en onze topstylisten die net even dat stapje extra zetten. Wij bieden je graag een prettige beleving gedurende jouw bezoek in onze salon. Hiermee hopen we dan ook dat je dat moment voor jezelf mag ervaren.

Bij aankomst wordt je vrolijk verwelkomd met een heerlijke kop koffie of thee en samen bespreken we de wensen en mogelijkheden.  Gezond haar start bij een goede conditie van de hoofdhuid. Om deze conditie van de hoofdhuid te verbeteren en het gewenste model te kunnen bereiken, wassen wij de haren met producten van Mediceuticals en Goldwell. Ook krijgt u tijdens het wassen een hoofdhuidmassage, waarbij de doorbloeding van de hoofdhuid wordt gestimuleerd en je even kan wegdromen.

Gedurende jouw behandeling sta jij centraal en doen wij er alles aan om jou stralend en met goed gevoel de deur uit te laten gaan.

 

Pruiken & haarwerken

Salon Uniek is gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken. Met een aparte entree voor de haarwerksalon, wordt de privacy gewaarborgd. Om te kijken of we een klik hebben bieden wij een gratis én vrijblijvend intakegesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden om voor jou een passende oplossing te bedenken.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem eens een kijkje op de pagina Pruiken & haarwerken

Veelgestelde vragen

Antwoorden zijn altijd makkelijker dan vragen.

Haar doneren is mogelijk vanaf 30 centimeter. Verder is het belangrijk dat het om natuurhaar gaat, dus geen geverfd haar. Voor meer info kunt u terecht op www.haarwensen.nl
Haar lichter maken kan alleen door middel van een ontkleuring. Het is dus niet mogelijk om in één keer van donker naar licht te gaan. Door middel van highlights kunnen we wel stap voor stap het haar lichter maken. Het beste kunt u een vrijblijvende afspraak maken, zodat wij een advies kunnen geven en de behandeling vervolgens in kunnen plannen. U weet dan vooraf waar u aan toe bent.
Drogen houdt in dat we het haar alleen losjes drogen. Bij föhnen houdt het in dat we het haar met borstels gaan föhnen, dit geeft een langere houdbaarheid en stevigheid.
Salon Uniek verleent op het haarwerk ten minste zes maanden garantie op eventuele fabricagefouten. Mocht u nu deze periode toch problemen ondervinden met uw haarwerk, dan adviseren wij u z.s.m contact met ons op te nemen zodat wij voor u snel een goede oplossing kunnen vinden.
Maakt u zich zorgen over de kosten van uw haarwerk? De medewerkers van Salon Uniek schakelen vaak met zorgverzekeraars. De basisvergoeding bedraagt €431,-.

Chantal van Ginkel

Topstylist en kleurspecialist

Mijn Naam is Chantal van Ginkel en ik ben in 2017 bij Salon Uniek komen werken.

Het leuke aan het kappersvak is de afwisseling met de klanten en de werkzaamheden. Als kleurspecialist ben ik altijd bezig met up to date blijven van nieuwe trends en kleuren.

Het leuke aan Salon Uniek is dat je voor je complete uiterlijk verzorging terecht kunt bij ons in de salon.

Amanda van Manen

Haarwerkspecialist

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Salon Uniek. En ben ik me naast de kapsalon gaan specialiseren in de haarwerken en maatwerk, waar ik nu mijn baan van heb gemaakt. Ik vind het bijzonder het vertrouwen van de klant te krijgen en samen om zoek te gaan naar de best passende oplossing waar hij of zij zich het prettigste bij voelt.

Mijn haarwerk specialisaties zijn maatwerk, Confectie, T-Parting, en Follea.

Daarnaast voel ik mij helemaal op mijn plek in het gezellige team van Salon Uniek!

Wilma van Delen

Topstylist en haarwerkspecialist

Met veel plezier en uitdaging hebben wij op 1 april 2014 Salon Uniek opgericht.

U kunt bij ons terecht voor een totaalconcept; kapsalon, schoonheidssalon, pedicuresalon, zonnestudio, permanente make-up en haarwerksalon.

Ieder heeft zijn eigen specialisatie, dat maakt ons concept ‘Uniek’.
Naast de administratie en Salon Uniek leiden, ligt mijn passie bij het aanmeten van een haarwerk.
Het is een bijzonder en dankbaar gevoel hoe ‘blij’ je een klant kan maken.

Ik heet u van harte welkom in onze fantastische salon!

Rachel Lether

Topstylist en schoonheidsspecialist

Mijn naam is Rachel Lether en sinds 2017 ben ik werkzaam bij Salon Uniek. Salon Uniek is een superleuk, jong en fris bedrijf. Ik vind het supergaaf dat ik deel uit mag maken van dit Unieke team!

Voor mij is dit ook een Unieke werkplek, omdat ik zelf kapster en schoonheidsspecialiste ben. Zo heb ik altijd afwisselend werk en kan ik hier al mijn ideeën kwijt.

Ik vind het ook erg leuk om een gesprek aan te gaan met de klanten en hen op hun gemak te stellen in de stoel.

Niets is leuker dan een klant tevreden en blij de deur uit te zien gaan.

Wendy Koudijs

Topstylist, visagist en kleurspecialist

Sinds 2015 mag ik het team van Salon Uniek versterken. Met mijn enthousiasme en kennis vind ik het leuk om persoonlijk advies te kunnen geven. Door met veel plezier in het kappersvak te werken hoop ik ook deze beleving aan u mee te geven. Naast het kappersvak geef ik ook make-up workshops.

Marinda Henken

Topstylist, kleurspecialist en visagist

In 2018 ben ik begonnen bij Salon Uniek als Topstylist en Visagist. Ik vind het erg leuk dat ik dit kan combineren.

Ik ben blij met de unieke kans die ik heb gekregen om te mogen werken bij Salon Uniek. Het is een jong, leuk en gezellig bedrijf. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en naar klanten te luisteren om zo een mooi resultaat te krijgen.

Naast het kappersvak geef ik ook make-up workshops en vind ik het erg leuk om u persoonlijk advies te geven! Tip! Boek eens een touch-up bij mij of een van de andere visagisten.

Ik hoop u snel te ontmoeten in de salon!

Rozanne van den Brink

Topstylist en kleurspecialist

Mijn naam is Rozanne en ben sinds januari 2019 werkzaam bij Salon Uniek als topstylist en kleurspecialist.

Uiterlijke verzorging vind ik zelf belangrijk en leuk. Bij Salon Uniek hebben we een breed concept en ik kan daaraan bijdragen door de haren van mensen mooi te maken. Het leuke aan dit vak vind ik de omgang met mensen en gezellige gesprekken met klanten en collega’s.

Yvonne Berg

Extension-specialist en haarwerkspecialist

Mijn naam is Yvonne, na 15 jaar in het kappersvak gewerkt te hebben, werk ik nu alweer geruime tijd in de haarwerksalon bij Salon Uniek.
Mijn grote passie is om mensen zo passend mogelijk te kunnen helpen met hun haar problemen, en samen tot een oplossing te komen waar mensen zich vol nieuwe vertrouwen in kunnen vinden.

Anniek van de Koot

Topstylist

Hoi ik ben Anniek! Met veel plezier werk ik sinds 2021 bij Salon Uniek als kapster. Ik vind het leuk om mensen weer te laten stralen door mooi haar te maken! Ik hoop u snel te zien in onze salon.

Daniëlle Brobbel-Dorsman

Topstylist en visagist

Mijn naam is Daniëlle en ik ben werkzaam bij Salon Uniek als topstylist, kleurspecialist en visagist.

Mijn waardering haal ik uit de tevredenheid van mijn klanten. Het is dan ook mijn passie om met mijn kennis en ervaring het beste uit een kapsel te halen en de mooie kleuren te creëren, zodat iedereen met een tevreden gevoel de salon kan verlaten.

Ook verzorg ik make-up voor bijvoorbeeld bruidjes en daggasten, maar ook geef ik graag persoonlijk advies aan klanten die zelf vragen of uitleg nodig hebben over make-up.

Lotte Vos

Topstylist en schoonheidsspecialist

Mijn naam Lotte Vos, ik werk met veel plezier als topstylist, kleurspecialist én schoonheidsspecialist bij Salon Uniek.
Het leuke aan de salon is dat je hier terecht kan voor het totale plaatje.
De leuke sfeer en de gezellige collega’s en klanten zorgen ervoor dat het werken een feestje is!
De klanten te helpen naar hun perfecte kapsel en kleur geeft mij een goed gevoel!
Ik hoop u dan ook snel te zien in de Salon!

Suzanne van den Berg

Topstylist en Visagist

Mijn naam is Suzanne.

Sinds maart 2021 werk ik bij Salon Uniek. Ik ben heel blij dat ik in dit leuke en gezellige team terecht ben gekomen.

Het leuke aan het kappersvak vind ik dat je mensen weer helemaal blij kunt maken met hun haar en dat ze blij en tevreden de deur uit gaan.

Ook mag ik het bruidjes team versterken en maak ik dus graag je haar en make-up mooi voor je grote dag!

 

Wendy Hendriks

Topstystlist

Mijn naam is Wendy en ik werk sinds 2020 bij Salon Uniek. Naast mijn werk, mag ik moeder van 4 geweldige lieve kids zijn.

Ruim 20 jaar werk ik als allround hairstylist en mijn grote passie is de omgang met u als klant. Ik houd ervan om mensen volledig in de watten te leggen en alle aandacht te hebben voor uw wensen.
Ik wilde graag werken bij Salon Uniek, omdat de naam mij aansprak. U als klant bent voor mij Uniek.
Wilt u persoonlijke aandacht en zich werkelijk uniek voelen, dan hoop ik u binnenkort in de stoel te mogen ontvangen.
U bent zeer welkom!