Hair

Kapsalon

Het geschikte kapsel is voor iedereen persoonlijk. De vorm van uw gezicht, de structuur van uw haar, uw persoonlijke voorkeur en dagelijks onderhoud bepalen uiteindelijk het geschikte kapsel dat bij u past. Nadat u bent verwelkomd met een kopje thee/koffie en wat lekkers, zal onze haarstyliste de mogelijkheden en wensen met u bespreken. Uiteraard afgestemd op uw huid/haarconditie en de laatste trends op het gebied van fashion.

Een perfect kapsel begint bij gezond haar. Daarbij is een goede conditie van uw hoofdhuid belangrijk. Om het door u gewenste model te bereiken krijgt u vooraf altijd een gratis was- en hoofdhuidmassage.

 

Bekijk hier de opties voor haarkleuringen

 

Pruiken & haarwerken

‘Hair’ staat bij Salon Uniek ook voor het aanmeten van pruiken en haarwerken. Salon Uniek is gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken, ook wel pruiken genoemd. De salon heeft een aparte gesloten ruimte om uw privacy te waarborgen. Tevens beschikt Salon Uniek over de juiste certificaten en zijn wij met vrijwel alle zorgverzekeringen aangesloten.

Meer informatie over haarwerken kunt u vinden op de pagina Pruiken & haarwerken

Veelgestelde vragen

Antwoorden zijn altijd makkelijker dan vragen.

Haar doneren is mogelijk vanaf 30 centimeter. Verder is het belangrijk dat het om natuurhaar gaat, dus geen geverfd haar. Voor meer info kunt u terecht op www.haarwensen.nl
Haar lichter maken kan alleen door middel van een ontkleuring. Het is dus niet mogelijk om in één keer van donker naar licht te gaan. Door middel van highlights kunnen we wel stap voor stap het haar lichter maken. Het beste kunt u een vrijblijvende afspraak maken, zodat wij een advies kunnen geven en de behandeling vervolgens in kunnen plannen. U weet dan vooraf waar u aan toe bent.
Drogen houdt in dat we het haar alleen losjes drogen. Bij föhnen houdt het in dat we het haar met borstels gaan föhnen, dit geeft een langere houdbaarheid en stevigheid.
Salon Uniek verleent op het haarwerk ten minste zes maanden garantie op eventuele fabricagefouten. Mocht u nu deze periode toch problemen ondervinden met uw haarwerk, dan adviseren wij u z.s.m contact met ons op te nemen zodat wij voor u snel een goede oplossing kunnen vinden.
Maakt u zich zorgen over de kosten van uw haarwerk? De medewerkers van Salon Uniek schakelen vaak met zorgverzekeraars. De basisvergoeding bedraagt €431,-.

Chantal van Ginkel

Topstylist, kleurspecialist en haarwerkspecialist

Mijn Naam is Chantal van Ginkel en ik ben in 2017 bij Salon Uniek komen werken.

Het leuke aan het kappersvak is de afwisseling met de klanten en de werkzaamheden. Als kleurspecialist ben ik altijd bezig met up to date blijven van nieuwe trends en kleuren.

Sinds kort ben ik ook begonnen als haarwerkspecialist, wat heel mooi en bijzonder werk is.

Het leuke aan Salon Uniek is dat je voor je complete uiterlijk verzorging terecht kunt bij ons in de salon.

Amanda van Manen

Topstylist, extension-specialist en haarwerkspecialist

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Salon Uniek. En ben ik me naast de kapsalon gaan specialiseren in de haarwerken en maatwerk, waar ik nu mijn baan van heb gemaakt. Ik vind het bijzonder het vertrouwen van de klant te krijgen en samen om zoek te gaan naar de best passende oplossing waar hij of zij zich het prettigste bij voelt.

Mijn haarwerk specialisaties zijn maatwerk, Confectie, T-Parting, en Follea.

Daarnaast voel ik mij helemaal op mijn plek in het gezellige team van Salon Uniek!

Wilma van Delen

Topstylist en haarwerkspecialist

Met veel plezier en uitdaging hebben wij op 1 april 2014 Salon Uniek opgericht.

U kunt bij ons terecht voor een totaalconcept; kapsalon, schoonheidssalon, pedicuresalon, zonnestudio, permanente make-up en haarwerksalon.

Ieder heeft zijn eigen specialisatie, dat maakt ons concept ‘Uniek’.
Naast de administratie en Salon Uniek leiden, ligt mijn passie bij het aanmeten van een haarwerk.
Het is een bijzonder en dankbaar gevoel hoe ‘blij’ je een klant kan maken.

Ik heet u van harte welkom in onze fantastische salon!

Rachel Lether

Topstylist en schoonheidsspecialist

Mijn naam is Rachel Lether en sinds 2017 ben ik werkzaam bij Salon Uniek. Salon Uniek is een superleuk, jong en fris bedrijf. Ik vind het supergaaf dat ik deel uit mag maken van dit Unieke team!

Voor mij is dit ook een Unieke werkplek, omdat ik zelf kapster en schoonheidsspecialiste ben. Zo heb ik altijd afwisselend werk en kan ik hier al mijn ideeën kwijt.

Ik vind het ook erg leuk om een gesprek aan te gaan met de klanten en hen op hun gemak te stellen in de stoel.

Niets is leuker dan een klant tevreden en blij de deur uit te zien gaan.

Wendy van Dijk

Topstylist, visagist en kleurspecialist

Sinds 2015 mag ik het team van Salon Uniek versterken. Met mijn enthousiasme en kennis vind ik het leuk om persoonlijk advies te kunnen geven. Door met veel plezier in het kappersvak te werken hoop ik ook deze beleving aan u mee te geven. Naast het kappersvak geef ik ook make-up workshops.

Marinda Henken

Topstylist, kleurspecialist en visagist

In 2018 ben ik begonnen bij Salon Uniek als Topstylist en Visagist. Ik vind het erg leuk dat ik dit kan combineren.

Ik ben blij met de unieke kans die ik heb gekregen om te mogen werken bij Salon Uniek. Het is een jong, leuk en gezellig bedrijf. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en naar klanten te luisteren om zo een mooi resultaat te krijgen.

Naast het kappersvak geef ik ook make-up workshops en vind ik het erg leuk om u persoonlijk advies te geven! Tip! Boek eens een touch-up bij mij of een van de andere visagisten.

Ik hoop u snel te ontmoeten in de salon!

Rozanne van den Brink

Topstylist en kleurspecialist

Mijn naam is Rozanne en ben sinds januari 2019 werkzaam bij Salon Uniek als topstylist en kleurspecialist.

Uiterlijke verzorging vind ik zelf belangrijk en leuk. Bij Salon Uniek hebben we een breed concept en ik kan daaraan bijdragen door de haren van mensen mooi te maken. Het leuke aan dit vak vind ik de omgang met mensen en gezellige gesprekken met klanten en collega’s.

Yvonne Berg

Topstylist, extension-specialist en haarwerkspecialist

Na 12,5 jaar bij een andere kapsalon te hebben gewerkt heb ik bij Salon Uniek in Barneveld mijn nieuwe uitdaging gevonden.

Naast het knippen en kleuren haal ik er enorm veel voldoening uit als ik mensen mag helpen bij hun problemen op het gebied van haarvermindering. Dit doe ik door samen te kijken naar een passende oplossing voor bijvoorbeeld een haarwerk, t-parting of extensions.

Anniek van de Koot

Topstylist

Hoi ik ben Anniek! Met veel plezier werk ik sinds 2021 bij Salon Uniek als kapster. Ik vind het leuk om mensen weer te laten stralen door mooi haar te maken! Ik hoop u snel te zien in onze salon.

Cindy Vink

Topstylist

Mijn naam is Cindy Vink.

Ik ben heel blij dat Salon Uniek mijn werkplek is.

Naast het gezellige team, vind ik het leuk dat klanten voor het totaalplaatje terecht kunnen en zo de behandelingen dus op één plek kunnen combineren.

Dat maakt Salon Uniek voor mij Uniek.

Ik leer hier heel veel en blijf trainen om elke keer weer het beste eruit te halen.  Zo blijf je jezelf en de salon verbeteren!

Ik hoop u graag te ontmoeten bij Salon Uniek!

 

Daniëlle Brobbel-Dorsman

Topstylist en visagist

Mijn naam is Daniëlle en ik ben werkzaam bij Salon Uniek als topstylist, kleurspecialist en visagist.

Mijn waardering haal ik uit de tevredenheid van mijn klanten. Het is dan ook mijn passie om met mijn kennis en ervaring het beste uit een kapsel te halen en de mooie kleuren te creëren, zodat iedereen met een tevreden gevoel de salon kan verlaten.

Ook verzorg ik make-up voor bijvoorbeeld bruidjes en daggasten, maar ook geef ik graag persoonlijk advies aan klanten die zelf vragen of uitleg nodig hebben over make-up.

Lotte Vos

Topstylist en schoonheidsspecialiste

Mijn naam Lotte Vos, ik werk met veel plezier als topstylist en kleurspecialist bij Salon Uniek.
Het leuke aan de salon is dat je hier terecht kan voor het totale plaatje.
De leuke sfeer en de gezellige collega’s en klanten zorgen ervoor dat het werken een feestje is!
De klanten te helpen naar hun perfecte kapsel en kleur geeft mij een goed gevoel!
Binnenkort zal ik afstuderen als schoonheidsspecialiste en zult u dus mij ook in de schoonheidssalon vinden.
Ik hoop u dan ook snel te zien in de Salon!

Suzanne van den Berg

Topstylist

Mijn naam is Suzanne.

Sinds maart 2021 werk ik bij Salon Uniek. Ik ben heel blij dat ik in dit leuke en gezellige team terecht ben gekomen.

Het leuke aan het kappersvak vind ik dat je mensen weer helemaal blij kunt maken met hun haar en dat ze blij en tevreden de deur uit gaan.

Ook mag ik het bruidjes team versterken en maak ik dus graag je haar en make-up mooi voor je grote dag!

 

Wendy Hendriks

Topstystlist

Mijn naam is Wendy en ik werk sinds 2020 bij Salon Uniek. Naast mijn werk, mag ik moeder van 4 geweldige lieve kids zijn.

Ruim 20 jaar werk ik als allround hairstylist en mijn grote passie is de omgang met u als klant. Ik houd ervan om mensen volledig in de watten te leggen en alle aandacht te hebben voor uw wensen.
Ik wilde graag werken bij Salon Uniek, omdat de naam mij aansprak. U als klant bent voor mij Uniek.
Wilt u persoonlijke aandacht en zich werkelijk uniek voelen, dan hoop ik u binnenkort in de stoel te mogen ontvangen.
U bent zeer welkom!