Haarwerken

De beste haarwerken en pruiken van Barneveld

 

Sinds de opening is Salon Uniek gespecialiseerd in haarstukken en haarwerken aanmeten. Met een luisterend oor en persoonlijke aandacht geven onze medewerkers u advies op maat. Allemaal staan en gaan zij voor service en schoonheid. En dat merkt u. Bent u geïnteresseerd in een maatwerk – of confectiepruik? Kom dan naar Salon Uniek.

 

Heeft u last van haaruitval door een (haar)ziekte of wilt u een haarstuk door een andere reden? Bel dan Salon Uniek en maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. U kunt ook online een afspraak maken. Wij nemen graag de tijd voor u, zodat u in alle rust uw wensen kenbaar kunt maken. Voor haarwerken hebben wij in de salon een aparte ruimte, zodat u verzekerd bent van uw privacy. Wilt u graag iemand meenemen die u goed kent? Dat is geen enkel probleem. Bent u niet in staat om langs te komen? Dan doen we de intake op een door u gewenste locatie.

 

De intake

Tijdens de eerste afspraak leert u welk haarwerk of haarstuk bij u en uw situatie past. Wat vindt u fijn aan uw eigen haar? Hoe denkt u over de lengte en het model? Kiest u voor synthetisch of echt haar? En wilt u bijvoorbeeld met uw pruik kunnen slapen? Onze professionele medewerkers beschikken over verschillende methodes en behandelingen. Ook hebben zij de nodige achtergrondkennis over haarziektes als onder andere Alopecia. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden van Salon Uniek: maatwerk en confectie.

De intake is altijd vrijblijvend en gratis.

 

Wat is het verschil tussen maatwerk en confectie?

Een maatwerk haarwerk is speciaal gemaakt voor u. Tijdens een gesprek geeft u uw wensen aan. Qua maat, dikte en haarkleur past het maatwerk haarwerk precies bij uw wensen. Vaak maken onze medewerkers een kleurenstaal op basis van een plukje van uw eigen haar. Ook maken zij een mal op basis van uw schedel. Zo sluit uw maatwerk haarwerk precies aan bij uw maten. De levertijd voor een maatwerk haarwerk is ongeveer twaalf weken. Daarom adviseren onze medewerkers maatwerk wanneer er geen spoed bij is.

 

Gaat u voor een confectie haarwerk, dan kunt u kiezen uit een zeer uiteenlopende collectie bestaande haarwerken van hoge kwaliteit. Onze medewerkers informeren u graag over de ruime mogelijkheden. De levertijd van confectie haarwerken is meestal één à twee dagen. Daarom adviseren onze medewerkers vaak confectie in geval van ziekte.

 

Vervolgafspraak

Na een succesvolle intake is het tijd voor een vervolgafspraak. Samen met onze specialisten komt u steeds dichterbij een mooi en passend haarwerk. Na de intake bestelt onze medewerker één of meerdere haarwerken, die u tijdens de vervolgafspraak komt passen.

 

Hoe ziet de vervolgafspraak eruit bij een maatwerk haarwerk?
In het eerste gesprek bespreekt u uw wensen met onze medewerker. Die bestelt naar aanleiding daarvan een op maat gemaakte haarwerk voor u. Tijdens de vervolgafspraak komt u het haarwerk passen.

 

Hoe werkt een tweede afspraak bij confectie?
Na een succesvol intakegesprek bestelt onze medewerker een zichtzending. Dat is een pakket van zo’n zes à zeven pruiken die aan uw wensen voldoen. Tijdens de tweede afspraak gaat u deze samen met onze medewerker doorpassen. Kunt u meteen een keuze maken? Dan knippen we de pruik direct voor u op maat. Wilt u er nog even over denken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 

Financieel

Maakt u zich zorgen over de kosten van uw haarwerk? Tijdens het passen vertellen wij u altijd wat het gaat kosten. Als u uw verzekeringsnummer en eventuele thuiszorgpas of doorverwijsbrief aan ons doorgeeft, zoeken wij uit of u naast de basisvergoeding van €465,00 in het jaar 2024, ook nog voor aanvullende vergoeding in aanmerking komt.

 

Met welke zorgverzekeraars werkt Salon Uniek samen?
U kunt met iedere zorgverzekeraar terecht bij Salon Uniek.

 

Kwaliteit

Salon Uniek is gespecialiseerd in haarwerken van hoge kwaliteit. De salon is dan ook een erkend ANKO Haarwerk Specialist. Dat betekent dat de kwaliteit van uw haarwerk gewaarborgd is. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Daarom geven onze medewerkers u ook graag advies over de verzorging van uw pruik.

Beauty

Schoonheidssalon, permanente make-up, zonnestudio, (medisch) pedicure en Head-Spa

 

NIEUW: Head-Spa!

In Woudenberg heeft Salon Uniek sinds kort een Head-Spa.
Boek nu snel online uw afspraak.

 

Schoonheidssalon

Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes bieden u een ruim aanbod aan van behandelingen, waarbij persoonlijke aandacht, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Voor iedere wens is er een passende behandeling! In onze schoonheidssalon werken wij met de natuurlijke en biologische producten van Rosel Heim.

Naast ontspannende massages, bieden wij ook sportmassages aan waarbij zowel het spierweefsel als ook het bindweefstel wordt gemasseerd.

Samen ontspannen? Wij hebben een duo schoonheidssalon, speciaal voor een ontspannend uitje samen.

Onze schoonheidsspecialistes volgen regelmatig cursussen en workshops om op de hoogte te blijven van de laatste trends en jou te kunnen voorzien van de beste kwaliteit.

Ben je benieuwd welke behandelingen wij aanbieden? Neem gerust eens een kijkje wat wij te bieden hebben.

Meer informatie over de Schoonheidssalon

(Medisch) Pedicure

Heb je last van specifieke klachten zoals likdoorns, ingegroeide nagels, schimmel/mycose nagels, beschadigde nagels, kloven, etc? Dan kun je terecht bij onze (medisch) pedicures voor een optimale behandeling. Heb je een doorverwijzing van Podotherapie RondOm? Dan wordt de behandeling bij ons (deels) vergoed.

Meer informatie over de Medisch pedicure

 

Bruids- of gelegenheidsmake-up

Heb je een speciale gelegenheid? Salon Uniek heeft meerdere medewerkers die gespecialiseerd zijn in make-up. Regelmatig volgen zij cursussen om de nieuwste trends en technieken te beheersen.

Ben jij binnenkort de gelukkige bruid? Salon Uniek biedt een speciaal bruidspakket; een proef voor make-up plus haren opsteken én de mogelijk om op de trouwdag zelf jouw haar en make-up op locatie te komen verzorgen. Ook kunnen wij het haar en de make-up van jouw dag gasten verzorgen in onze salon maar ook op de locatie.

Ter voorbereiding op jouw speciale dag kun je uiteraard ook van tevoren terecht bij onze schoonheidsspecialiste en enkele keren zonnen in onze zonnestudio.

Wij werken met de make-up van PUNE

 

Permanente make-up

Onze permanente make-up specialiste Cindy staat voor je klaar in haar permanente make-up salon. Wil je meer informatie met betrekking tot permanente make-up? Neem dan online of telefonisch contact op voor het maken van een vrijblijvend intakegesprek. Samen met Cindy bespreek je de wensen om tot het beste resultaat te komen.

Meer informatie over Permanente make-up

Zonnestudio

U kunt bij ons in de zonnestudio zonnen onder de professionele zonnebanken van het merk Luxura.

Meer informatie over de zonnestudio

 

Hair

Kapsalon

Bij Salon Uniek staat kwaliteit en service centraal. Zo staan we bekend om onze gezellige sfeer en inrichting en onze topstylisten die net even dat stapje extra zetten. Wij bieden je graag een prettige beleving gedurende jouw bezoek in onze salon. Hiermee hopen we dan ook dat je dat moment voor jezelf mag ervaren.

Bij aankomst wordt je vrolijk verwelkomd met een heerlijke kop koffie of thee en samen bespreken we de wensen en mogelijkheden.  Gezond haar start bij een goede conditie van de hoofdhuid. Om deze conditie van de hoofdhuid te verbeteren en het gewenste model te kunnen bereiken, wassen wij de haren met producten van Mediceuticals en Goldwell. Ook krijgt u tijdens het wassen een hoofdhuidmassage, waarbij de doorbloeding van de hoofdhuid wordt gestimuleerd en je even kan wegdromen.

Gedurende jouw behandeling sta jij centraal en doen wij er alles aan om jou stralend en met goed gevoel de deur uit te laten gaan.

 

Bruid

Misschien hebben jullie de datum van jullie bruiloft al vast staan, verschillende locaties al bekeken en de eerste jurken al gepast. Om jullie bruiloft compleet te maken helpen wij je graag met een perfecte look.

Wanneer je gaat trouwen vinden wij het van belang dat jij je als bruid op je mooist voelt. Graag werken wij hier dan ook met veel liefde aan mee. Onze passie ligt bij het maken van een complete look. Om het mooiste resultaat te bereiken luisteren wij graag naar jouw wensen. Door het verzorgen van jouw haar en make-up streven wij er naar om jou te laten stralen en een unieke ervaring mee te geven!

Om ons te blijven ontwikkelen volgen wij ook regelmatig trainingen, zo brengen wij ons niveau telkens opnieuw naar een hoger level. Hierdoor zijn wij altijd up to date van de nieuwste trends en technieken.

 

Benieuwd wat Salon Uniek voor jouw als bruid kan betekenen?  Bekijk hier het Bride To Be pakket

 

Pruiken & haarwerken

Salon Uniek is gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken. Met een aparte entree voor de haarwerksalon, wordt de privacy gewaarborgd. Om te kijken of we een klik hebben bieden wij een gratis én vrijblijvend intakegesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden om voor jou een passende oplossing te bedenken.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem eens een kijkje op de pagina Pruiken & haarwerken

Zonnestudio

Nieuw bij Salon Uniek: Zonnestudio Barneveld!

 

Heerlijk even ontspannen en/of bruinen onder één van
onze professionele zonnebanken van Luxura.

Voordat u onder de zonnebank gaat krijgt u eerst een
huidadvies zodat u niet te kort of juist te lang
onder de zonnebank ligt.

 

Salon Uniek is aangesloten bij Samenwerking Verantwoord Zonnen, een onafhankelijke Nederlandse branchevereniging voor zonnestudio’s. Zij promoot en controleert al jaren verantwoord zongedrag.
Meer informatie hierover vindt u op www.svzinfo.nl

 

Gratis voor de deur parkeren.

Met en zonder afspraak!

 

Tip: Een 100 minuten kaart voor €75,- !

 

Permanente make up

Bij Salon Uniek kunt u terecht voor Permanente Make-Up (afgekort ook wel PMU genoemd) voor uw wenkbrauwen en eyeliner bij één van onze PMU specialiste.

 

Cindy:

Met succes heeft Cindy haar opleiding bij Irma Hulscher als PMU specialiste afgerond. Cindy behandeld zowel eyeliner als wenkbrauwen in alle vormen en maten. Samen met u kijkt Cindy naar uw wensen, de vorm van uw ogen en wenkbrauwen. U krijgt een passend advies.

 

Ilse:

Bij Ilse kunt u terecht voor Ombré powder brows. Dit is de nieuwste trend op het gebied van (semi) permanente make-up voor wenkbrauwen. Door kleine puntjes (pixels) op te bouwen in uw huid krijgt u een zacht poeder effect wat lijkt alsof u uw wenkbrauwen heeft ingekleurd met wenkbrauwpoeder. Door het Ombré effect wordt de aanzet boven je neus lichter gepigmenteerd en donkerder naar de staart van de wenkbrauwen. Dit geneest op een hele natuurlijke wijze. Uiteraard zijn alle wensen bespreekbaar en zullen we bij een intake doornemen.

 

Werkwijze:

Voor de eerste behandeling plannen we eerst een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden wensen over kleur, vorm en techniek besproken en worden de voorzorgsmaatregelen doorgenomen. Mocht u (minder) zichtbare oude PMU hebben dan wordt dit beoordeeld. Het kan soms zijn dat we u doorsturen om eerst te laseren als de oude PMU nog te zichtbaar is.

Na de intake plannen we de eerste behandeling in, nieuwe behandelingen worden gedaan in twee sessies, de tweede sessie is 6-8 weken na de eerste behandeling. Soms kan er een derde behandeling nodig zijn. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje voor laagje pigment op te bouwen.

Na de eerste behandeling is de kleur donker en intensief. Dit zal de weken na de behandeling 60 – 70% teruglopen. Na de tweede behandeling is dit iets minder en zal het ongeveer 40 – 50% zijn. Dit komt omdat de huid moet wennen aan het pigment en de eerste keer zal het meer afgestoten worden, na de tweede keer herkent de huid het pigment en zal het minder teruglopen.

 

Na de eerste behandeling krijgt u schriftelijk de nazorgmaatregelen mee, waarop staat vermeld hoe u de behandelde huid moet verzorgen de dagen ná uw behandeling. De specialist zal dit mondeling ook nog toelichten.

U dient de behandelde huid 5 dagen droog te laten; dus niet natmaken onder de douche, niet zwemmen, geen sauna voor in ieder geval 10 dagen erna en niet sporten, zweet stoot namelijk het pigment af.

 

TIP: was uw haar de avond voor de behandeling, want na de behandeling is het de bedoeling dat u het behandelde gebied droog houdt en drink 24 uur voor de behandeling geen koffie, thee met theïne, cola of alcohol.

 

Wenkbrauw technieken:

Er zijn vele technieken om een wenkbrauw op te bouwen.

 

  • (Ombré) schaduwtechniek:

Met deze techniek wordt op een subtiele manier gepigmenteerd met een PMU apparaat. Dit is een gestileerde wenkbrauw, momenteel een erg gewilde behandeling. De wenkbrauw is vooraan poederig en transparant terwijl hij naar de staart toe voller en strakker wordt. Deze techniek is geschikt voor ieder huidtype.

Als de wenkbrauw genezen is lijkt het alsof de wenkbrauw met wenkbrauwpoeder is ingekleurd. Het resultaat is semi permanent, wat inhoudt dat u na ongeveer 1,5 jaar een opfrisbehandeling nodig heeft. Geschikt voor mensen met dunne, ongelijke of gedeeltelijk ontbrekende wenkbrauwen. Ook voor mensen die niet dagelijks make-up willen dragen, maar wel volle wenkbrauwen willen.

  • Hairstroke-techniek:

Dit is het tekenen van hele dunne haartjes. Dit kan met verschillende naalden en is geschik voor elk huidtype.

  • Alopecia:

Voor dames of heren met Alopecia vragen wij of zij een foto kunnen meenemen waarop de wenkbrauwen te zien zijn voor het uitvallen van het haar. Indien dat niet voorhanden is kunt u een andere foto meenemen met een gewenste vorm.

Hoe dan ook: wij adviseren u in ieder geval uitvoerig!

 

Eyeliner:

U kunt kiezen tussen verschillende eyeliners. Zoals bijvoorbeeld infralash, een smalle of een brede eyeliner.

  • Infralash: 

Infralash is een techniek waarbij de eyeliner tussen de wimpers wordt gezet, dit geeft een volume effect.

 

Van te voren kijkt u samen met één van onze specialistes wat uw wensen zijn.

 

Heeft u meer vragen? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of Whatsapp en vraag naar onze PMU specialistes.

(Medisch) pedicure

Medisch pedicure maakt Salon Uniek uit Barneveld compleet. Iedere voet verdient een goede verzorging!

 

Medisch pedicure behandeling

Zowel mannen als vrouwen, hebben wel eens voet- en/of nagelproblemen. Hierbij kan een professionele pedicure behandeling uitkomst bieden. De pedicure behandeling is er op gericht om uw voeten optimaal te behandelen met aandacht voor uw specifieke klachten zoals likdoorns, ingroeiende nagels, schimmel/ mycose nagels, beschadigde nagels, kloven, etc.

 

Maar ook zonder voetproblemen bent u van harte welkom bij Salon Uniek voor de optimale verzorging van uw voeten. 

 

Tijdens de pedicure behandeling bij Salon Uniek maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken om u een veilige, pijnloze en hygiënische behandeling te geven.

 

Bij Salon Uniek kunt u terecht voor verschillende pedicure behandelingen, zowel op medisch als cosmetisch gebied. Wij informeren en adviseren u graag over de diverse mogelijkheden in onze salon.

 

Indien medische aspecten een rol spelen is een intakegesprek met korte screening noodzakelijk om een goed behandelplan te maken.

 

Salon Uniek is lid van de landelijke brancheorganisatie ProVoet. Daarnaast heeft Salon Uniek een contract met podotherapie RondOm voor het rechtstreeks declareren van diabetes voetbehandelingen (mits doorverwezen door RondOm).

 

Let op: Verzuimde afspraken worden in rekening gebracht.

Pruiken & haarwerken

De beste haarwerken en pruiken van Barneveld

 

Sinds de opening is Salon Uniek gespecialiseerd in haarstukken en haarwerken aanmeten. Met een luisterend oor en persoonlijke aandacht geven onze medewerkers u advies op maat. Allemaal staan en gaan zij voor service en schoonheid. En dat merkt u. Bent u geïnteresseerd in een maatwerk – of confectiepruik? Kom dan naar Salon Uniek.

 

Heeft u last van haaruitval door een (haar)ziekte of wilt u een haarstuk door een andere reden? Bel dan Salon Uniek en maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. U kunt ook online een afspraak maken. Wij nemen graag de tijd voor u, zodat u in alle rust uw wensen kenbaar kunt maken. Voor haarwerken hebben wij in de salon een aparte ruimte, zodat u verzekerd bent van uw privacy. Wilt u graag iemand meenemen die u goed kent? Dat is geen enkel probleem. Bent u niet in staat om langs te komen? Dan doen we de intake op een door u gewenste locatie.

 

De intake

Tijdens de eerste afspraak leert u welk haarwerk of haarstuk bij u en uw situatie past. Wat vindt u fijn aan uw eigen haar? Hoe denkt u over de lengte en het model? Kiest u voor synthetisch of echt haar? En wilt u bijvoorbeeld met uw pruik kunnen slapen? Onze professionele medewerkers beschikken over verschillende methodes en behandelingen. Ook hebben zij de nodige achtergrondkennis over haarziektes als onder andere Alopecia. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden van Salon Uniek: maatwerk en confectie.

De intake is altijd vrijblijvend en gratis.

 

Wat is het verschil tussen maatwerk en confectie?

Een maatwerk haarwerk is speciaal gemaakt voor u. Tijdens een gesprek geeft u uw wensen aan. Qua maat, dikte en haarkleur past het maatwerk haarwerk precies bij uw wensen. Vaak maken onze medewerkers een kleurenstaal op basis van een plukje van uw eigen haar. Ook maken zij een mal op basis van uw schedel. Zo sluit uw maatwerk haarwerk precies aan bij uw maten. De levertijd voor een maatwerk haarwerk is ongeveer twaalf weken. Daarom adviseren onze medewerkers maatwerk wanneer er geen spoed bij is.

 

Gaat u voor een confectie haarwerk, dan kunt u kiezen uit een zeer uiteenlopende collectie bestaande haarwerken van hoge kwaliteit. Onze medewerkers informeren u graag over de ruime mogelijkheden. De levertijd van confectie haarwerken is meestal één à twee dagen. Daarom adviseren onze medewerkers vaak confectie in geval van ziekte.

 

Vervolgafspraak

Na een succesvolle intake is het tijd voor een vervolgafspraak. Samen met onze specialisten komt u steeds dichterbij een mooi en passend haarwerk. Na de intake bestelt onze medewerker één of meerdere haarwerken, die u tijdens de vervolgafspraak komt passen.

 

Hoe ziet de vervolgafspraak eruit bij een maatwerk haarwerk?
In het eerste gesprek bespreekt u uw wensen met onze medewerker. Die bestelt naar aanleiding daarvan een op maat gemaakte haarwerk voor u. Tijdens de vervolgafspraak komt u het haarwerk passen.

 

Hoe werkt een tweede afspraak bij confectie?
Na een succesvol intakegesprek bestelt onze medewerker een zichtzending. Dat is een pakket van zo’n zes à zeven pruiken die aan uw wensen voldoen. Tijdens de tweede afspraak gaat u deze samen met onze medewerker doorpassen. Kunt u meteen een keuze maken? Dan knippen we de pruik direct voor u op maat. Wilt u er nog even over denken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 

Financieel

Maakt u zich zorgen over de kosten van uw haarwerk? Tijdens het passen vertellen wij u altijd wat het gaat kosten. Als u uw verzekeringsnummer en eventuele thuiszorgpas of doorverwijsbrief aan ons doorgeeft, zoeken wij uit of u naast de basisvergoeding van €454,50 (vergoeding 2023), ook nog voor aanvullende vergoeding in aanmerking komt.

 

Met welke zorgverzekeraars werkt Salon Uniek samen?
U kunt met iedere zorgverzekeraar terecht bij Salon Uniek.

 

Kwaliteit

Salon Uniek is gespecialiseerd in haarwerken van hoge kwaliteit. De salon is dan ook een erkend ANKO Haarwerk Specialist. Dat betekent dat de kwaliteit van uw haarwerk gewaarborgd is. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Daarom geven onze medewerkers u ook graag advies over de verzorging van uw pruik.

 

Schoonheidssalon

Optimaal ontspannen en daarna met een mooi verzorgde opgepepte huid en een lach op uw gezicht de deur uit? Dat kan bij Salon Uniek! Iedere vrouw, en natuurlijk ook iedere man, verdient een moment van rust in het drukke dagelijkse leven. U voelt zich na een behandeling heerlijk relaxed en dat is ook aan de huid te zien! Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes hebben service, kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

 

Zij doen hun werk met plezier, passie en liefde voor het vak en dat zult u als klant ook ervaren.

 

Met regelmaat volgen de schoonheidsspecialistes cursussen, workshops en bezoeken beurzen om up-to-date te blijven in de beauty en wellness branche. Een behandeling bij Salon Uniek zal hierdoor altijd prettig zijn. De schoonheidsspecialistes zullen ervoor zorgen dat zij u positief blijven verrassen!

 

Salon Uniek biedt verschillende soorten schoonheidsbehandelingen aan. Een compleet overzicht vindt u in onze prijslijst van de schoonheidssalon. Alle behandelingen worden uitgevoerd met de natuurlijke en biologische producten van Rosel Heim.

 

Samen ontspannen is ook mogelijk in onze duosalon. 

 

Graag nodigen wij u uit voor een behandeling, zodat u zelf kunt ervaren wat Rosel Heim voor u kan betekenen.

Kapsalon

Het geschikte kapsel is voor iedereen persoonlijk. De vorm van uw gezicht, de structuur van uw haar, uw persoonlijke voorkeur en dagelijks onderhoud bepalen uiteindelijk het geschikte kapsel dat bij u past. Nadat u bent verwelkomd met een kopje thee of koffie en wat lekkers, zal onze haarstyliste de mogelijkheden en wensen met u bespreken. Uiteraard afgestemd op uw huid- en haarconditie en de laatste trends op het gebied van fashion.

 

Een perfect kapsel begint bij gezond haar en hoofdhuid. Daarbij is een goede conditie van uw haar en hoofdhuid belangrijk. Om het door u gewenste model te bereiken krijgt u vooraf altijd een was- en hoofdhuidmassage.

 

Wij werken met de producten van Mediceuticals. Dit merk ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan haar- en hoofdhuid-problemen.

Bekijk de website van Mediceuticals