Haarwerken

De beste haarwerken en pruiken van Barneveld

 

Sinds de opening is Salon Uniek gespecialiseerd in haarstukken en haarwerken aanmeten. Met een luisterend oor en persoonlijke aandacht geven onze medewerkers u advies op maat. Allemaal staan en gaan zij voor service en schoonheid. En dat merkt u. Bent u geïnteresseerd in een maatwerk – of confectiepruik? Kom dan naar Salon Uniek.

 

Heeft u last van haaruitval door een (haar)ziekte of wilt u een haarstuk door een andere reden? Bel dan Salon Uniek en maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. U kunt ook online een afspraak maken. Wij nemen graag de tijd voor u, zodat u in alle rust uw wensen kenbaar kunt maken. Voor haarwerken hebben wij in de salon een aparte ruimte, zodat u verzekerd bent van uw privacy. Wilt u graag iemand meenemen die u goed kent? Dat is geen enkel probleem. Bent u niet in staat om langs te komen? Dan doen we de intake op een door u gewenste locatie.

 

De intake

Tijdens de eerste afspraak leert u welk haarwerk of haarstuk bij u en uw situatie past. Wat vindt u fijn aan uw eigen haar? Hoe denkt u over de lengte en het model? Kiest u voor synthetisch of echt haar? En wilt u bijvoorbeeld met uw pruik kunnen slapen? Onze professionele medewerkers beschikken over verschillende methodes en behandelingen. Ook hebben zij de nodige achtergrondkennis over haarziektes als onder andere Alopecia. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden van Salon Uniek: maatwerk en confectie.

De intake is altijd vrijblijvend en gratis.

 

Wat is het verschil tussen maatwerk en confectie?

Een maatwerk haarwerk is speciaal gemaakt voor u. Tijdens een gesprek geeft u uw wensen aan. Qua maat, dikte en haarkleur past het maatwerk haarwerk precies bij uw wensen. Vaak maken onze medewerkers een kleurenstaal op basis van een plukje van uw eigen haar. Ook maken zij een mal op basis van uw schedel. Zo sluit uw maatwerk haarwerk precies aan bij uw maten. De levertijd voor een maatwerk haarwerk is ongeveer twaalf weken. Daarom adviseren onze medewerkers maatwerk wanneer er geen spoed bij is.

 

Gaat u voor een confectie haarwerk, dan kunt u kiezen uit een zeer uiteenlopende collectie bestaande haarwerken van hoge kwaliteit. Onze medewerkers informeren u graag over de ruime mogelijkheden. De levertijd van confectie haarwerken is meestal één à twee dagen. Daarom adviseren onze medewerkers vaak confectie in geval van ziekte.

 

Vervolgafspraak

Na een succesvolle intake is het tijd voor een vervolgafspraak. Samen met onze specialisten komt u steeds dichterbij een mooi en passend haarwerk. Na de intake bestelt onze medewerker één of meerdere haarwerken, die u tijdens de vervolgafspraak komt passen.

 

Hoe ziet de vervolgafspraak eruit bij een maatwerk haarwerk?
In het eerste gesprek bespreekt u uw wensen met onze medewerker. Die bestelt naar aanleiding daarvan een op maat gemaakte haarwerk voor u. Tijdens de vervolgafspraak komt u het haarwerk passen.

 

Hoe werkt een tweede afspraak bij confectie?
Na een succesvol intakegesprek bestelt onze medewerker een zichtzending. Dat is een pakket van zo’n zes à zeven pruiken die aan uw wensen voldoen. Tijdens de tweede afspraak gaat u deze samen met onze medewerker doorpassen. Kunt u meteen een keuze maken? Dan knippen we de pruik direct voor u op maat. Wilt u er nog even over denken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 

Financieel

Maakt u zich zorgen over de kosten van uw haarwerk? Tijdens het passen vertellen wij u altijd wat het gaat kosten. Als u uw verzekeringsnummer en eventuele thuiszorgpas of doorverwijsbrief aan ons doorgeeft, zoeken wij uit of u naast de basisvergoeding van €457,50, ook nog voor aanvullende vergoeding in aanmerking komt.

 

Met welke zorgverzekeraars werkt Salon Uniek samen?
U kunt met iedere zorgverzekeraar terecht bij Salon Uniek.

 

Kwaliteit

Salon Uniek is gespecialiseerd in haarwerken van hoge kwaliteit. De salon is dan ook een erkend ANKO Haarwerk Specialist. Dat betekent dat de kwaliteit van uw haarwerk gewaarborgd is. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Daarom geven onze medewerkers u ook graag advies over de verzorging van uw pruik.

Beauty

Schoonheidssalon, permanente make-up, zonnestudio en (medisch) pedicure

 

Schoonheidssalon

Optimaal ontspannen en daarna met een mooi verzorgde opgepepte huid en een lach op uw gezicht de deur uit? Dat kan bij Salon Uniek! Iedere vrouw, en natuurlijk ook iedere man, verdient een moment van rust in het drukke dagelijkse leven. U voelt zich na een behandeling heerlijk relaxed en dat is ook aan de huid te zien! Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes hebben service, kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

Meer informatie over de Schoonheidssalon

(Medisch) Pedicure

Zowel mannen als vrouwen, hebben wel eens voet- en/of nagelproblemen. Hierbij kan een professionele pedicure behandeling uitkomst bieden. De pedicure behandeling is er op gericht om uw voeten optimaal te behandelen met aandacht voor uw specifieke klachten zoals likdoorns, ingroeiende nagels, schimmel/ mycose nagels, beschadigde nagels, kloven, etc.

Meer informatie over de Medisch pedicure

 

Bruids- of gelegenheidsmake-up

Heeft u een speciale gelegenheid of wilt u zomaar een dag make-up? Wij hebben ook een aantal medewerkers die gespecialiseerd zijn in visagie, dus ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

 

Permanente make-up

Vanaf nu kunt u ook bij ons terecht voor Permanente make-up. Onze schoonheidsspecialiste Cindy is hierin gespecialiseerd.

Meer informatie over Permanente make-up

Zonnestudio

U kunt bij ons in de zonnestudio zonnen onder de professionele zonnebanken van het merk Luxura.

Meer informatie over de zonnestudio

 

Hair

Kapsalon

Het geschikte kapsel is voor iedereen persoonlijk. De vorm van uw gezicht, de structuur van uw haar, uw persoonlijke voorkeur en dagelijks onderhoud bepalen uiteindelijk het geschikte kapsel dat bij u past. Nadat u bent verwelkomd met een kopje thee/koffie en wat lekkers, zal onze haarstyliste de mogelijkheden en wensen met u bespreken. Uiteraard afgestemd op uw huid/haarconditie en de laatste trends op het gebied van fashion.

Een perfect kapsel begint bij gezond haar. Daarbij is een goede conditie van uw hoofdhuid belangrijk. Om het door u gewenste model te bereiken krijgt u vooraf altijd een gratis was- en hoofdhuidmassage.

 

Pruiken & haarwerken

‘Hair’ staat bij Salon Uniek ook voor het aanmeten van pruiken en haarwerken. Salon Uniek is gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken, ook wel pruiken genoemd. De salon heeft een aparte gesloten ruimte om uw privacy te waarborgen. Tevens beschikt Salon Uniek over de juiste certificaten en zijn wij met vrijwel alle zorgverzekeringen aangesloten.

Meer informatie over haarwerken kunt u vinden op de pagina Pruiken & haarwerken

Zonnestudio

Nieuw bij Salon Uniek: Zonnestudio Barneveld!

 

Heerlijk even ontspannen en/of bruinen onder één van
onze professionele zonnebanken van Luxura.

Voordat u onder de zonnebank gaat krijgt u eerst een
huidadvies zodat u niet te kort of juist te lang
onder de zonnebank ligt.

 

Salon Uniek is aangesloten bij Samenwerking Verantwoord Zonnen, een onafhankelijke Nederlandse branchevereniging voor zonnestudio’s. Zij promoot en controleert al jaren verantwoord zongedrag.
Meer informatie hierover vindt u op www.svzinfo.nl

 

Gratis voor de deur parkeren.

Met en zonder afspraak!

 

Tip: Een 100 minuten kaart voor €69,- !

 

Permanente make up

Met succes heeft Cindy Driessen haar opleiding bij Irma Hulscher als PMU specialiste afgerond.

Onze PMU specialiste Cindy behandeld zowel eyeliner als wenkbrauwen in alle vormen en maten. Samen met u kijkt Cindy naar uw wensen, de vorm van uw ogen en wenkbrauwen. U krijgt een passend advies.

 

Werkwijze:

Bij Salon Uniek doen wij alle nieuwe pigmentaties in drie behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Wij werken met 3 behandelingen, omdat er dan veel meer nuance in kleur en intensiteit kan worden gelegd dan bij 1 of 2 behandelingen.

Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst. De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook 3 tot 4 dagen na de behandeling wat er gebeurt. De pigmentatie wordt dan namelijk lichter.

Bij de volgende twee behandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

Na de behandeling krijgt u een nabehandelingskaartje mee, waarop staat vermeld hoe u de behandelde huid moet verzorgen de dagen ná uw behandeling. U ontvangt van ons, indien nodig, een sachet vaseline. U dient de behandelde huid 3 dagen droog te laten; dus geen water, niet zwemmen, sauna enzovoort. Als u een sachet vaseline meekrijgt, smeert u de huid maar één keer per dag in. Te veel vaseline onttrekt namelijk enigszins iets pigment uit de huid.

 

TIP: Was uw haar de avond voor de behandeling.

 

Wenkbrauw technieken

Er zijn vele technieken om een wenkbrauw op te bouwen.

 

  • Schaduwtechniek:

Dit ziet eruit alsof er met een zacht potloodje de wenkbrauw is in geschaduwd. Geschikt voor mensen met een complete vorm van wenkbrauw, maar te dun ‘begroeid’.

  • Ombré-techniek:

Dit is een gestileerde wenkbrauw in schaduwtechniek. Momenteel erg in trek bij jonge ‘meiden’. De wenkbrauw is vooraan mooi poederig en transparant terwijl hij naar de staart toe voller en strakker wordt.

  • Hairstroke-techniek:

Dit is het tekenen van hele dunne haartjes. Dit kan met verschillende naalden en bij elk huidtype. Cindy is gespecialiseerd in verschillende technieken.

  • Alopecia:

Voor dames of heren met Alopecia vragen wij of zij een foto kunnen meenemen waarop de wenkbrauwen te zien zijn voor het uitvallen van het haar. Indien dat niet voorhanden is kunt u een andere foto meenemen met een gewenste vorm.

Hoe dan ook: wij adviseren u in ieder geval uitvoerig!

 

Eyeliner

U kunt kiezen tussen verschillende eyeliners. Zoals bijvoorbeeld infralash, een smalle of een brede eyeliner.

 

Infralash is een techniek waarbij de eyeliner tussen de wimpers

word gezet, dit geeft een volume effect.

 

Van te voren kijk u samen met Cindy  wat u wensen zijn.

 

Heeft u meer vragen? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of whatsapp en vraag naar Cindy.

 

(Medisch) pedicure

Medisch pedicure maakt Salon Uniek uit Barneveld compleet. Iedere voet verdient een goede verzorging!

 

Medisch pedicure behandeling

Zowel mannen als vrouwen, hebben wel eens voet- en/of nagelproblemen. Hierbij kan een professionele pedicure behandeling uitkomst bieden. De pedicure behandeling is er op gericht om uw voeten optimaal te behandelen met aandacht voor uw specifieke klachten zoals likdoorns, ingroeiende nagels, schimmel/ mycose nagels, beschadigde nagels, kloven, etc.

 

Maar ook zonder voetproblemen bent u van harte welkom bij Salon Uniek voor de optimale verzorging van uw voeten. 

 

Tijdens de pedicure behandeling bij Salon Uniek maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken om u een veilige, pijnloze en hygiënische behandeling te geven.

 

Bij Salon Uniek kunt u terecht voor verschillende pedicure behandelingen, zowel op medisch als cosmetisch gebied. Wij informeren en adviseren u graag over de diverse mogelijkheden in onze salon.

 

Indien medische aspecten een rol spelen is een intakegesprek met korte screening noodzakelijk om een goed behandelplan te maken.

 

Salon Uniek is lid van de landelijke brancheorganisatie ProVoet. Daarnaast heeft Salon Uniek een contract met podotherapie RondOm voor het rechtstreeks declareren van diabetes voetbehandelingen (mits doorverwezen door RondOm).

 

Let op: Verzuimde afspraken worden in rekening gebracht.

Pruiken & haarwerken

De beste haarwerken en pruiken van Barneveld

 

Sinds de opening is Salon Uniek gespecialiseerd in haarstukken en haarwerken aanmeten. Met een luisterend oor en persoonlijke aandacht geven onze medewerkers u advies op maat. Allemaal staan en gaan zij voor service en schoonheid. En dat merkt u. Bent u geïnteresseerd in een maatwerk – of confectiepruik? Kom dan naar Salon Uniek.

 

Heeft u last van haaruitval door een (haar)ziekte of wilt u een haarstuk door een andere reden? Bel dan Salon Uniek en maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. U kunt ook online een afspraak maken. Wij nemen graag de tijd voor u, zodat u in alle rust uw wensen kenbaar kunt maken. Voor haarwerken hebben wij in de salon een aparte ruimte, zodat u verzekerd bent van uw privacy. Wilt u graag iemand meenemen die u goed kent? Dat is geen enkel probleem. Bent u niet in staat om langs te komen? Dan doen we de intake op een door u gewenste locatie.

 

De intake

Tijdens de eerste afspraak leert u welk haarwerk of haarstuk bij u en uw situatie past. Wat vindt u fijn aan uw eigen haar? Hoe denkt u over de lengte en het model? Kiest u voor synthetisch of echt haar? En wilt u bijvoorbeeld met uw pruik kunnen slapen? Onze professionele medewerkers beschikken over verschillende methodes en behandelingen. Ook hebben zij de nodige achtergrondkennis over haarziektes als onder andere Alopecia. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden van Salon Uniek: maatwerk en confectie.

De intake is altijd vrijblijvend en gratis.

 

Wat is het verschil tussen maatwerk en confectie?

Een maatwerk haarwerk is speciaal gemaakt voor u. Tijdens een gesprek geeft u uw wensen aan. Qua maat, dikte en haarkleur past het maatwerk haarwerk precies bij uw wensen. Vaak maken onze medewerkers een kleurenstaal op basis van een plukje van uw eigen haar. Ook maken zij een mal op basis van uw schedel. Zo sluit uw maatwerk haarwerk precies aan bij uw maten. De levertijd voor een maatwerk haarwerk is ongeveer twaalf weken. Daarom adviseren onze medewerkers maatwerk wanneer er geen spoed bij is.

 

Gaat u voor een confectie haarwerk, dan kunt u kiezen uit een zeer uiteenlopende collectie bestaande haarwerken van hoge kwaliteit. Onze medewerkers informeren u graag over de ruime mogelijkheden. De levertijd van confectie haarwerken is meestal één à twee dagen. Daarom adviseren onze medewerkers vaak confectie in geval van ziekte.

 

Vervolgafspraak

Na een succesvolle intake is het tijd voor een vervolgafspraak. Samen met onze specialisten komt u steeds dichterbij een mooi en passend haarwerk. Na de intake bestelt onze medewerker één of meerdere haarwerken, die u tijdens de vervolgafspraak komt passen.

 

Hoe ziet de vervolgafspraak eruit bij een maatwerk haarwerk?
In het eerste gesprek bespreekt u uw wensen met onze medewerker. Die bestelt naar aanleiding daarvan een op maat gemaakte haarwerk voor u. Tijdens de vervolgafspraak komt u het haarwerk passen.

 

Hoe werkt een tweede afspraak bij confectie?
Na een succesvol intakegesprek bestelt onze medewerker een zichtzending. Dat is een pakket van zo’n zes à zeven pruiken die aan uw wensen voldoen. Tijdens de tweede afspraak gaat u deze samen met onze medewerker doorpassen. Kunt u meteen een keuze maken? Dan knippen we de pruik direct voor u op maat. Wilt u er nog even over denken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 

Financieel

Maakt u zich zorgen over de kosten van uw haarwerk? Tijdens het passen vertellen wij u altijd wat het gaat kosten. Als u uw verzekeringsnummer en eventuele thuiszorgpas of doorverwijsbrief aan ons doorgeeft, zoeken wij uit of u naast de basisvergoeding van €457,50, ook nog voor aanvullende vergoeding in aanmerking komt.

 

Met welke zorgverzekeraars werkt Salon Uniek samen?
U kunt met iedere zorgverzekeraar terecht bij Salon Uniek.

 

Kwaliteit

Salon Uniek is gespecialiseerd in haarwerken van hoge kwaliteit. De salon is dan ook een erkend ANKO Haarwerk Specialist. Dat betekent dat de kwaliteit van uw haarwerk gewaarborgd is. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Daarom geven onze medewerkers u ook graag advies over de verzorging van uw pruik.

 

Schoonheidssalon

Optimaal ontspannen en daarna met een mooi verzorgde opgepepte huid en een lach op uw gezicht de deur uit? Dat kan bij Salon Uniek! Iedere vrouw, en natuurlijk ook iedere man, verdient een moment van rust in het drukke dagelijkse leven. U voelt zich na een behandeling heerlijk relaxed en dat is ook aan de huid te zien! Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes hebben service, kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

 

Zij doen hun werk met plezier, passie en liefde voor het vak en dat zult u als klant ook ervaren.

 

Met regelmaat volgen de schoonheidsspecialistes cursussen, workshops en bezoeken beurzen om up-to-date te blijven in de beauty en wellness branche. Een behandeling bij Salon Uniek zal hierdoor altijd prettig zijn. De schoonheidsspecialistes zullen ervoor zorgen dat zij u positief blijven verrassen!

 

Salon Uniek biedt verschillende soorten schoonheidsbehandelingen aan. Een compleet overzicht vindt u in onze prijslijst van de schoonheidssalon. Alle behandelingen worden uitgevoerd met de natuurlijke en biologische producten van Rosel Heim.

 

Samen ontspannen is ook mogelijk in onze duosalon. 

 

Graag nodigen wij u uit voor een behandeling, zodat u zelf kunt ervaren wat Rosel Heim voor u kan betekenen.

Kapsalon

Het geschikte kapsel is voor iedereen persoonlijk. De vorm van uw gezicht, de structuur van uw haar, uw persoonlijke voorkeur en dagelijks onderhoud bepalen uiteindelijk het geschikte kapsel dat bij u past. Nadat u bent verwelkomd met een kopje thee of koffie en wat lekkers, zal onze haarstyliste de mogelijkheden en wensen met u bespreken. Uiteraard afgestemd op uw huid- en haarconditie en de laatste trends op het gebied van fashion.

 

Een perfect kapsel begint bij gezond haar en hoofdhuid. Daarbij is een goede conditie van uw haar en hoofdhuid belangrijk. Om het door u gewenste model te bereiken krijgt u vooraf altijd een was- en hoofdhuidmassage.

 

Wij werken met de producten van Mediceuticals. Dit merk ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan haar- en hoofdhuid-problemen.

Bekijk de website van Mediceuticals