Permanente make up

Met succes heeft Cindy Driessen haar opleiding bij Irma Hulscher als PMU specialiste afgerond.

Onze PMU specialiste Cindy behandeld zowel eyeliner als wenkbrauwen in alle vormen en maten. Samen met u kijkt Cindy naar uw wensen, de vorm van uw ogen en wenkbrauwen. U krijgt een passend advies.

 

Werkwijze:

Bij Salon Uniek doen wij alle nieuwe pigmentaties in drie behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Wij werken met 3 behandelingen, omdat er dan veel meer nuance in kleur en intensiteit kan worden gelegd dan bij 1 of 2 behandelingen.

Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst. De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook 3 tot 4 dagen na de behandeling wat er gebeurt. De pigmentatie wordt dan namelijk lichter.

Bij de volgende twee behandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

Na de behandeling krijgt u een nabehandelingskaartje mee, waarop staat vermeld hoe u de behandelde huid moet verzorgen de dagen ná uw behandeling. U ontvangt van ons, indien nodig, een sachet vaseline. U dient de behandelde huid 3 dagen droog te laten; dus geen water, niet zwemmen, sauna enzovoort. Als u een sachet vaseline meekrijgt, smeert u de huid maar één keer per dag in. Te veel vaseline onttrekt namelijk enigszins iets pigment uit de huid.

 

TIP: Was uw haar de avond voor de behandeling.

 

Wenkbrauw technieken

Er zijn vele technieken om een wenkbrauw op te bouwen.

 

  • Schaduwtechniek:

Dit ziet eruit alsof er met een zacht potloodje de wenkbrauw is in geschaduwd. Geschikt voor mensen met een complete vorm van wenkbrauw, maar te dun ‘begroeid’.

  • Ombré-techniek:

Dit is een gestileerde wenkbrauw in schaduwtechniek. Momenteel erg in trek bij jonge ‘meiden’. De wenkbrauw is vooraan mooi poederig en transparant terwijl hij naar de staart toe voller en strakker wordt.

  • Hairstroke-techniek:

Dit is het tekenen van hele dunne haartjes. Dit kan met verschillende naalden en bij elk huidtype. Cindy is gespecialiseerd in verschillende technieken.

  • Alopecia:

Voor dames of heren met Alopecia vragen wij of zij een foto kunnen meenemen waarop de wenkbrauwen te zien zijn voor het uitvallen van het haar. Indien dat niet voorhanden is kunt u een andere foto meenemen met een gewenste vorm.

Hoe dan ook: wij adviseren u in ieder geval uitvoerig!

 

Eyeliner

U kunt kiezen tussen verschillende eyeliners. Zoals bijvoorbeeld infralash, een smalle of een brede eyeliner.

 

Infralash is een techniek waarbij de eyeliner tussen de wimpers

word gezet, dit geeft een volume effect.

 

Van te voren kijk u samen met Cindy  wat u wensen zijn.

 

Heeft u meer vragen? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of whatsapp en vraag naar Cindy.

 

Veelgestelde vragen

Antwoorden zijn altijd makkelijker dan vragen.

Dit verschilt per persoon. Voor de wenkbrauwen kunt u een verdovende crème gebruiken waardoor het minder gevoelig is. EMLA creme; u kunt de creme verkrijgen bij de apotheek op vertoon van een recept van uw huisarts. Een tube van 5 ml is voldoende voor 3 behandelingen. Een half uur voor de behandeling slagroom-dik aanbrengen. Voor de eyeliner is het niet mogelijk om EMLA creme te gebruiken.
Permanente Make-up blijft 1 tot 3 jaar mooi, afhankelijk van de kleur, plaats en leeftijd. U kunt het beste een nabehandeling nemen als de kleur dermate vervaagt dat u wilt gaan bijtekenen. Meestal volstaat dan een nabehandeling. Na het aanbrengen van wenkbrauwen adviseren wij Sunblock van Rosel Heim. Deze crème beschermd de huid tegen het blekende effect van dag- en zonlicht.
Indien u Permanente Make-up heeft die niet naar uw zin is of veel te donker is uitgevallen, dan is er veel mogelijk met kleurcorrecties. Echter er zijn gevallen waarbij wij moeten adviseren het te laten verwijderen met laser.

Cindy Driessen

Schoonheidsspecialiste en Permanente make-up specialist

Vanaf dag één van Salon Uniek ben ik werkzaam als gespecialiseerd schoonheidsspecialiste en permanente make-up specialist. Ik behandel u met passie, aandacht en zorg. Door mijn specialisatie acné, zwangerschapsmassage en wimper-extensions kan ik u veelzijdig tot dienst zijn.

Ik ben ook gespecialiseerd in Permanente make-up. Kijk onder het kopje Permanente make-up op de website om hier meer informatie over te krijgen.

Wij werken met de biologische productlijn van Rosel Heim, waar zelfs de gevoeligste huiden goed op reageren.

Ik ontmoet u graag in de ontspannende schoonheidssalon, waar ik u met een prettig gevoel en een mooie huid de deur uit laat gaan.